Pe plan sexual, barbatului Centaur i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

Structura de personalitate a fiecarei persoane este alcatuita atat din defecte cat si calitati. Intr-un articol anterior prezentam Horoscopul Grecesc, horoscop ce are ca punct de plecare cusururile si neajunsurile umane. Elenii considerau ca printr-o buna cunoastere de sine trasaturile pozitive ale unei persoane le pot acoperi pe cele negative. Considerau de asemenea ca defectele umane pot fi scoase in evidenta cu scopul de a le corecta si a le rectifica. In randurile de mai jos iti prezentam care sunt principalele defecte sexuale ale zodiilor masculine in horoscopul grecesc:

BARBATUL CENTAUR (8 ianuarie - 12 februarie) - Centaurul este o zodie masculina care are latura instinctuala foarte bine dezvoltata, caracterizandu-se totodata si prin impulsivitate, egoism si tendinta spre agresivitate. Barbatul Centaur isi pierde cumpatul cu usurinta si nu stie sa ierte. Pe plan sexual, i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

BARBATUL HARPIE (13 februarie - 18 martie) - Printre defectele generale ale harpiei ca zodie masculina putem enumera intransigenta, incapacitatea de a ierta si narcisismul. Barbatul harpie are o parere foarte buna despre performantele sale sexuale si doreste ca partenera sa ii gadile in permanenta orgoliul. I se pot reprosa detasarea emotionala si lipsa sa de implicare in actul sexual. Barbatul harpie ia de-a gata iubirea partenerei sale si se asteapta ca aceasta sa depuna toate eforturile pentru ca relatia lor sexuala sa fie satisfactoare.

BARBATUL PEGAS (19 martie - 24 aprilie) – In horoscopul grecesc, Pegas este o zodie masculina caracterizata mai ales prin superficialitate, instabilitate si vanitate. Pe plan sexual, barbatul Pegas este barbatul pentru care statornicia reprezinta un cuvant strain si gol, iar fidelitatea sexuala o notiune care il sperie. Este adevarat ca barbatul Pegas se numara printre cei mai buni amanti ai horoscopului grecesc. La fel de adevarat este insa si faptul ca, intr-o buna zi, cand crezi ca o viata sexuala mai buna decat atat nu se poate, sa te trezesti ca acest barbat te insala cu o alta persoana. Chiar sub ochii tai, chiar in patul conjugal…


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Zodiacul grecesc Nekros: Defectele in dormitor ale zodiilor masculine.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 20 ianuarie - 26 ianuarie 2020 »