1 August 2013 publicat în Horoscop 20 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca zodia iti poate influenta intr-o masura mai mica sau mai mare relatia de cuplu?

Sursa: Kudika.ro

Te-ai gandit vreodata ca zodia iti poate influenta intr-o masura mai mica sau mai mare relatia de cuplu?

Poate ca ti s-a intamplat sa te gandesti adesea de ce nu merge o relatie, de ce nu poti sa creezi o conexiune intre tine si partenerul tau, de ce nu reusesti sa vezi care este adevarata problema.

Foto Zodiac circle_Shutterstock

Ei bine, semnul zodiacal sub care te-ai nascut are o influenta foarte mare asupra relatiilor tale. El le face si le desface de cele mai multe ori, insa tu poti sa eviti ca asta sa se intample daca iti constientizezi punctele slabe.

Berbec

Femeia berbec este prin firea ei foarte pasionala si foarte ambitioasa in acelasi timp. Pentru ca iti place sa fii in centrul atentiei, acorzi atentie deosebita detaliilor si aspectului fizic. In cuplu, poate parea partenera perfecta, implicata 100% in relatie, sentimentala si dragastoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce priveste viata sexuala, iti place sa domini si nu prea iti lasi partenerul sa de desfasoare asa cum ar vrea. Pentru ca relatia ta sa dureze, incearca sa mai renunti un pic la inflacararea de care dai dovada la inceput, si sa nu mai fi cea care are ultimul cuvant intotdeauna. Lasa-ti partenerul sa “castige” din cand in cand, si lucrurile vor capata o nota armonioasa.

Taur

Senzualitatea si sex-appeal-ul tau nu le mai are nicio nativa a zodiei, asa ca ar trebui sa te mandersti cu asta. Partenerul tau este un barbat mandru, si iti apreciaza aceste atuuri. Femeilor din zodia taur le place sa provoace, sa flirteze si sa se joace, insa atunci cand li se pune pata si vor ceva, nimic nu le mai sta in cale.

Esti tipul de femeie “frumoasa si devreme acasa”, ceea ce isi doreste aproape orice barbat. Pentru a evita certurile in relatia de cuplu, incearca sa nu mai ai asteptari atat de mari de la partener, si sa nu te astepti ca in fiecare zi sa iti spuna cat esti de frumoasa si de minunata. O va face singur atunci cand va simti el si atunci cand te vei astepta mai putin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri