Jupiter, supranumit in astrologie, este planeta care guverneaza norocul, expansiunea, reusita, cresterea si dezvoltarea intr-o anumita sfera a vietii. In miscarea sa anuala, Jupiter tranziteaza un anumit sector din harta natala, in functie de zodia in care se afla si de locul in care este pozitionata aceasta zodie in astrograma natala. Astfel, planeta Jupiter tranziteaza zodia Rac, incepand cu 26 iunie 2013 pana in iulie 2014, aducand beneficii, noroc si expansiune intr-un domeniu specific al vietii noastre.

Fiind vorba de o zodie de apa, Racul, Jupiter ne aduce din aceasta pozitie multa deschidere emotionala, intuitie, imaginatie, sensibilitate si dorinta de a le fi mereu aproape celor dragi. In acelasi timp, planeta Jupiter in Rac ne poate ajuta in realizarea idealurilor noastre legate de viata de familie, explorarea trecutului nostru sau realizarea unor investitii imobiliare de succes.

Foto@Shutterstock.com

Acum suntem indemnate sa ne folosim deschiderea emotionala si capacitatea de a gasi stabilitatea atat in folosul celor din jur, cat si pentru a construi o fundatie emotionala solida in noi insene.

Descopera ce oportunitati de crestere aduce Marele Benefic in 2013-2014 pentru fiecare zodie in parte si ce sector al vietii tale va primi atingerea sa norocoasa timp de un an! De asemenea, nu uita sa citesti si informatiile relevante pentru zodia in care se afla Ascendentul tau. Daca nu iti stii Ascendentul, calculeaza-l aici. Vei avea nevoie sa introduci in tabel data nasterii, ora nasterii si locul in care te-ai nascut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Berbec

Pentru nativele din Berbec, caminul si viata de familie vor fi in prim-plan pana in iulie 2014, aducandu-le multa implinire si stabilitate emotionala. Exista posibilitatea mutarii intr-o locuinta mai confortabila, a vanzarii cu succes a unei proprietati sau a realizarii unei ample reamenajari in locuinta actuala.

In plus, tot ceea ce tine de explorarea emotionala, precum si de intelegerea si utilizarea cu folos a mostenirii de familie (financiare ori psihologice) primeste acum intreaga sustinere astrala.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Taur

Pentru nativele din Taur, noua perioada aduce oportunitati importante pe planul relationarii cu ceilalti, in special cu rudele apropiate sau cu persoanele care locuiesc in vecinatatea lor. Daca esti nascuta sub acest semn autonom, vei descoperi acum cat de multa putere se afla in spatele cooperarii si impartasirii, precum si cum poti interactiona cu ceilalti spre a-ti largi orizonturile mentale si emotionale [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri