Jupiter, supranumit in astrologie, este planeta care guverneaza norocul, expansiunea, reusita, cresterea si dezvoltarea intr-o anumita sfera a vietii. In miscarea sa anuala, Jupiter tranziteaza un anumit sector din harta natala, in functie de zodia in care se afla si de locul in care este pozitionata aceasta zodie in astrograma natala. Astfel, planeta Jupiter tranziteaza zodia Rac, incepand cu 26 iunie 2013 pana in iulie 2014, aducand beneficii, noroc si expansiune intr-un domeniu specific al vietii noastre.

Orice forma de studiu sau de schimb de idei, inclusiv prin mediul online, va fi incurajata pentru tine in urmatorul an. De asemenea, calatoriile de scurta durata si intalnirile cu prietenii iti pot aduce beneficii pe mai multe planuri in lunile care urmeaza.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Gemeni

Pentru nativele din Gemeni, Jupiter in Rac aduce mult succes in sfera lucrativa si in tot ceea ce tine de utilizarea judicioasa a talentelor native. Vei avea parte de multa intuitie financiara si exista posibilitatea realizarii unor achizitii importante pe termen lung. Imprumuturile, promovarile si maririle de salariu sunt in prim-plan acum, ca si gasirea unor noi surse de venit.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Rac

Intrarea lui Jupiter in semnul tau este deosebit de norocoasa pentru tine, aducandu-ti incredere sporita in fortele tale, generozitate si entuziasm in fata evenimentelor vietii. Te vei simti plina de speranta si te vei concentra asupra viitorului cu forte reinnoite. In plus, vei avea dorinta de a te ocupa mai mult de tine insati, bucurandu-te in acelasi timp de acceptarea si aprecierea celor din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Leu

Pentru nativele din Leu, intrarea lui Jupiter in Rac deschide o perioada optima pentru explorarea sufleteasca si descoperirea resurselor interioare. Daca esti nascuta sub aceasta zodie exuberanta, vei simti nevoia acum sa petreci mai mult timp tu cu tine, departe de ochii lumii.

Foto@Shutterstock.com

Vei avea posibilitatea de a te elibera de multe temeri ascunse, dar si de a-i ajuta pe ceilalti in acest sens. De altfel, sprijinul acordat celorlalti iti va aduce multa implinire pe durata acestui tranzit, si se va intoarce in favoarea ta in modul cel mai bun cu putinta [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri