Jupiter, supranumit in astrologie, este planeta care guverneaza norocul, expansiunea, reusita, cresterea si dezvoltarea intr-o anumita sfera a vietii. In miscarea sa anuala, Jupiter tranziteaza un anumit sector din harta natala, in functie de zodia in care se afla si de locul in care este pozitionata aceasta zodie in astrograma natala. Astfel, planeta Jupiter tranziteaza zodia Rac, incepand cu 26 iunie 2013 pana in iulie 2014, aducand beneficii, noroc si expansiune intr-un domeniu specific al vietii noastre.

De asemenea, vei fi inzestrata cu multa intuitie, empatie si capacitatea de a simti intentiile celor de langa tine. Tot ceea ce vei realiza in privat se va dovedi incununat de succes in urmatoarea perioada. Vei fi inclinata catre explorarea universului tau spiritual si oniric, ceea ce iti poate aduce multe revelatii semnificative pentru parcursul tau in viata.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Fecioara

Pentru nativele din Fecioara, intrarea lui Jupiter in Rac se va dovedi extrem de benefica pe planul asocierii cu ceilalti, al crearii de relatii cu potential pe viitor sau al consolidarii idealurilor umaniste.

Daca esti nascuta sub aceasta zodie perfectionista, vei avea acum ocazia de a te bucura de ajutorul benefic al celor din jurul tau, inclusiv al prietenilor sau cunostintelor. Cea mai mare implinire o vei avea acum prin implicarea in diverse asociatii, sau prin lucrul alaturi de persoane cu viziuni sociale si creative generoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Balanta

Pentru nativele din Balanta, intrarea lui Jupiter in Rac aduce numeroase oportunitati profesionale, recunoastere si/sau venituri generoase pentru eforturile depuse in cariera. Exista posibilitatea efectuarii unor calatorii in interes de serviciu si a gasirii de noi colaboratori pentru proiectele lor de afaceri.

In plus, tot ceea ce tine de consolidarea statutului social, de relatiile cu autoritatile sau de obtinerea unui titlu sau a unei recunoasteri importante, va beneficia acum de intreaga sustinere astrala.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Scorpion

Pentru nativele din Scorpion, intrarea lui Jupiter in Rac aduce numeroase oportunitati pe planul studiilor, al calatoriilor de lunga durata si al relatiilor cu strainatatea. Daca esti nascuta sub aceasta zodie, vei avea acum ocazia de a-ti extinde orizonturile intelectuale si spirituale, de a cunoaste persoane interesante si de a te bucura de o abordare profund optimista asupra evenimentelor din viata ta [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri