Jupiter, supranumit in astrologie, este planeta care guverneaza norocul, expansiunea, reusita, cresterea si dezvoltarea intr-o anumita sfera a vietii. In miscarea sa anuala, Jupiter tranziteaza un anumit sector din harta natala, in functie de zodia in care se afla si de locul in care este pozitionata aceasta zodie in astrograma natala. Astfel, planeta Jupiter tranziteaza zodia Rac, incepand cu 26 iunie 2013 pana in iulie 2014, aducand beneficii, noroc si expansiune intr-un domeniu specific al vietii noastre.

De asemenea, orice demersuri legale se vor rezolva cu mult mai multa usurinta pentru tine in urmatoarea perioada. In plus, toate activitatile legate de scris, publicare si promovare vor primi un influx astral benefic pana in luna iulie 2014.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Sagetator

Foto@Shutterstock.com

Pentru nativele din Sagetator, tot ceea ce tine de lumea lor intima, dar si de resursele (interioare ori exterioare) impartasite va cunoaste o perioada de mare expansiune, odata cu intrarea planetei Jupiter in Rac in vara 2013. Explorarea adancimilor psihologice, manifestarea libera a sexualitatii, a pasiunii si a vointei, precum si dorinta de autovindecare sunt unele dintre manifestarile incununate cu noroc ale perioadei.

In plus, exista acum posibilitatea obtinerii unei mosteniri, a intrarii intr-o asociere avantajoasa sau a imbunatatirii satutului financiar cu ajutorul partenerului de viata.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, intrarea lui Jupiter in Rac aduce mult noroc in tot ceea ce tine de negocieri si parteneriate - fie ele profesionale, creative ori de dragoste. Chestiunile juridice se vor rezolva mult mai usor in urmatoarea perioada. In plus, exista posibilitatea semnarii unor acorduri de cooperare extrem de favorabile pe termen lung.

In ceea ce priveste relatiile de dragoste, acestea pot fi consolidate acum si duse la un nou nivel de angajament. Nativele vor da dovada de multa deschidere emotionala, de o buna capacitate de a-si intelege partenerul, dar si de a-si afirma nevoile relationale [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri