Jupiter, supranumit in astrologie, este planeta care guverneaza norocul, expansiunea, reusita, cresterea si dezvoltarea intr-o anumita sfera a vietii. In miscarea sa anuala, Jupiter tranziteaza un anumit sector din harta natala, in functie de zodia in care se afla si de locul in care este pozitionata aceasta zodie in astrograma natala. Astfel, planeta Jupiter tranziteaza zodia Rac, incepand cu 26 iunie 2013 pana in iulie 2014, aducand beneficii, noroc si expansiune intr-un domeniu specific al vietii noastre.

Iar pentru nativele singure, acesta este momentul ideal pentru a atrage in viata lor persoana cea mai apropiata de idealul lor in iubire.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Varsator

Pentru nativele din Varsator, intrarea lui Jupiter in Rac aduce mult noroc in tot ceea ce tine de cariera, relatiile cu colegii de serviciu sau cu superiorii. Daca esti nascuta sub acest semn mental, acum vei avea ocazia de a-ti folosi din plin talentele native in mediul de lucru si de a obtine aprecierea celor din jur pentru aceasta.

Foto@Shutterstock.com

Vei fi mai rabdatoare, mai meticuloasa in ceea ce faci si vei simti nevoia sa adopti un program zilnic echilibrat de lucru si odihna. In plus, tot ceea ce tine de ingrijirea sanatatii, de efectuarea unor interventii chirurgicale sau de adoptarea unei diete sanatoase beneficiaza de intreg sprijinul astral pana in luna iulie 2014.

Horoscopul norocului jupiterian 2013-2014 pentru zodia Pesti

Pentru nativele din Pesti, intrarea lui Jupiter in Rac deschide o perioada luminoasa, creativa si plina de iubire. Ele vor avea parte acum de multa armonie in relatia cu partenerul de viata sau cu copiii. Vor fi incurajate sa-si puna in aplicare ideile creative si este posibil sa obtina beneficii materiale de pe urma acestora.

Daca esti nascuta sub aceasta zodie sensibila, acum te vei bucura din plin de romantism si de voie buna in relatia de dragoste. In plus, intalnirile cu prietenii si iesirile in lume iti vor aduce multa implinire in urmatoarele luni.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior: Planete si zodii@Shutterstock.com


Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul norocului in IUNIE 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Ciresar

Horoscopul dragostei la temperaturi inalte: afla cum stai cu iubirea in vara 2013!

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitv de stres!

Horoscopul mamicilor de nota 10 – tot ce trebuie sa stii despre fiecare copil din zodiac!

Horoscopul Norocului: Marele Benefic si binecuvantarile astrale din harta natala

Pluto - pasarea Phoenix a astrologiei: Descopera energia interioara care iti schimba viata radical!

Iti recomandam de asemenea:

Raport numerologic personalizat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri