Afla in ce domenii de viata vei beneficia de intregul sprijin astral din horoscopul nostru lunar pentru iulie 2013.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Berbec

Familia si caminul vor fi in prim-plan pentru nativele din zodia Berbec in urmatoarea perioada. Aceste sfere de viata vor resimti din plin influenta benefica a lui Jupiter, care a intrat in Rac la sfarsit de iunie si va sta in aceasta zodie pana in iulie 2014.

Foto@Shutterstock.com

Mercur in miscare retrograda din acelasi sector de viata le indeamna pe native sa rezolve orice dificultati de comunicare cu cei dragi. In plus, ele vor avea acum sansa de a-si consolida fundatia vietii de familie, sau de a face pasi importanti pentru imbunatatirea situatiei locative.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Taur

Tot ceea ce tine de comunicarea cu mediul apropiat, de explorarea unor idei noi sau de urmarea unor cursuri primeste intreaga sustinere astrala in luna iulie 2013. Nativele din zodia Taur vor da acum dovada de o mare deschidere intelectuala si de incredere in inteligenta lor nativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire
In plus, in iulie 2013 nativele din Taur sunt indemnate sa exploreze din plin avantajele comunicarii deschise in cuplu, dar si in viata de familie. Nu este mereu cea mai la indemana atitudine pentru aceste native, insa acum efortul lor de a se exprima pe deplin va fi recompensat peste asteptari.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Gemeni

Pentru nativele din Gemeni, prezenta lui Marte in semnul lor pana pe 14 iulie 2013 aduce multa combativitate si puterea de a lupta pentru indeplinirea celor mai arzatoare dorinte.

Marele Benefic, Jupiter le aduce acum numeroase oportunitati pe planul imbunatatirii veniturilor personale si al valorificarii talentelor native. De altfel, intrarea planetei Jupiter in casa lor 2, la sfarsit de iunie 2013, a deschis o perioada de un an intreg, in care sustinerea astrala va fi extrem de pronuntata in aceste sectoare de viata [...]

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri