25 Iulie 2013 publicat în Horoscop 1609 share-uri

Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene:

Uneori ne abatem de la adevarul astrologic si calea cea buna, ratacind pe carari care nu ne sunt tocmai prielnice din punct de vedere emotional, intelectual si spiritual. Gresim cu totii tocmai pentru a ne putea corecta ulterior. Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene:

Cele 12 greseli sacre ale zodiilor

Berbec

Greseala sacra a Berbecului este aceea de se lasa prada bravadei si fanfaronadei in detrimentul unei dorinte intrinseci de a straluci si a se face remarcat. Pacatul nu este dorinta, ci calea. Berbecul are tendinta de a o apuca pe carari gresite, fiind dispus uneori sa faca orice, chiar si sa calce peste cadavrele celorlalti, pentru a-si atinge scopurile sale pamantesti.

Foto Ancient observatory_Shutterstock

Taur

Greseala sacra a Taurului este aceea de a se lasa cu totul acaparat de latura materiala a vietii in detimentul aspectului spiritual. Taurul este atasat de ideea de confort si de trai bun, iar in goana sa dupa ele isi iroseste adesea toate resursele. De multe ori, isi da seama prea tarziu ca nu s-a bucurat la timpul potrivit de nimicurile frumoase si gratuite ale vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Gemeni

Greseala sacra a nativilor Gemeni este aceea de a nu fi fideli lor insisi in sensul in care trateaza totul, chiar si propria persoana, cu diletantism. Pacatul lor in care cad adesea este superficialitatea. Aceasta greseala le aduce fericirea temporara, insa pe termen lung vor constata ca au lasat sa treaca pe langa ei insasi esenta vietii.

Rac

Greseala sacra a Racului este atasamentul, iar adeseori aceasta greseala merge mana in mana cu dependenta si suferinta. Pacatul pe care Racul il comite adesea tine de dificultatile pe care le intampina atunci cand vorba de a se afla pe cont propriu. Independenta totala ii provoaca frica, insa este o provocare a vietii pe care va trebui sa o accepte.

Foto homepage Zodiac with stars_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri