10 Aprilie 2020 publicat în Horoscop 5349 share-uri

Acest test este dedicat tuturor acelor persoane care se întreabă dacă sufletul lor pereche se gândește la ele si pe care le incearca un dor nedefinit de un cineva pe care nu il cunosc inca.

Dacă ai ales inima nr. 7 

Mesaj de la inima ta pereche: Știu, ți-a fost greu și nu totul ți-a fost ușor și nici viața întotdeauna un răi pe pământ. Dar uite ce ființă specială și frumoasă și unică ești, ce daruri minunate și talente ai. Cât de multe ai de oferit celorlalți și lumii din jur. Nu, nu eșți singură. Nimeni nu este niciodată singur și are de partea lui un univers infinit care este iubire și îți vrea și ție binele. Ridică ochii și uită-te la cer. Explorează posibilitățile și nu întoarce spatele șanselor. Frica e doar o iluzie și o barieră pusă de noi înșine. Mai rezistă un pic. Într-o zi o să fiu acolo să te strâng de mână și o să-ți spun că totul este bine, că avem tot ce ne-am dorit să fim fericiți. Până atunci, să o crezi și tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Dacă ai ales inima nr. 8 

Mesaj de la inima ta pereche: Te țin în brațe noaptea chiar dacă nu sunt lângă tine, deși știu că cineva acolo are grijă de tine și îți îndrumă pașii. Îmi place să mi te imaginez că ești în siguranță, protejată și împăcată cu tine. Știu cat de multe lucruri faci pentru a fi împreună și ce persoană frumoasă ai devenit în acest drum al autoconstientizării. Cu fiecare pas pe care l-ai făcut, te-ai transformat într-un fluture minunat, gata să zboare și să își atingă menirea. Știu că eșți o persoană independentă și puternică, sigură pe ea și încrezătoare, dar ai văzut vreodată doi fluturi zburând împreună, unul lângă altul? Ce dâre lasă în aer și în urmă…

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Dacă ai ales inima nr. 9

Mesaj de la inima ta pereche: Ai o personalitate veselă, afectuoasă, ești și copilăroasă, dar și capricioasă, o fire complicată, dar ușor de iubit și cu un farmec aparte. Mi-ar plăcea să știi că atunci când ne vom întâlni sentimentul familiaritatii va fi copleșitor, iar sentimentele reciproce, complete. Ne vom ajuta unul pe celălalt să creștem fiindcă întotdeauna mai avem ceva de învățat, nu putem spune că a fost destul. Ne vom accepta defectele și vom depăși dificultățile împreună. În visele mele, simt bucurie când ești fericită, iar ochii tăi veseli îmi umplu inima de recunoștință. Conexiunea dintre noi va fi puternică, o legătură aproape sfântâ, așa ne vom simți când inimile ne vor fi inundate de armonie, fericire, pace și sentimentul de acasă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri