Pentru fiecare zodie, anul 2019 vine cu provocări specifice. Ce lecție avem de învățat? Care este telul suprem asupra căruia ar trebui sa ne concentram mai tare? Care este cea mai bună cale spre reușită? Citește Horoscopul 2019 și vei afla.

Leu

Pentru tine, anul 2019 va fi un an cu multe provocări de natură spirituală. Este foarte important să te reconectezi la șinele tău suprem, acea parte din tine care te va călăuzi spre absolut tot ceea ce este mai bun și mai frumos în viață. În anul 2019 este foarte important să îți asculți cele mai adânci dorințe și pasiuni. Mergi în direcția realizării acestora!

leu, horoscop 2019

Fecioară

Anul 2019 te va provoca să îți răspunzi la multe întrebări interioare. Este timpul să renunți la a te mai gândi obsesiv la trecut și să începi să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra unor strategii mai bune pentru viitor. Trebuie să accepți ca renunțând la trecut, vei fi mai fericit/ă.

fecioara, horoscop 2019

Balanță

Conform Horoscopului, anul 2019 te va forța să încetezi să mai trăiești o minciună. Este momentul când vei avea toate oportunitățile pentru a-ți manifesta adevăratul sine. Ai încredere în tine însuți/ați!

balanta, horoscop

Scorpion

Anul 2019 îți va cere să înveți să te ierți și să fii mai îngăduitor/oare cu tine însăți. Tot ceea ce ni se întâmplă în această viață se întâmplă cu un motiv. În 2019 vei învăța să te iubești mai mult și să apreciezi tot cea ai realizat până acum, acest lucru deschizându-ți calea spre o viață mai împlinită.

scorpion, hotoscop 2019

Citește mai departe


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscop 2019: Care este țelul suprem al zodiei tale?.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 17 iunie - 23 iunie 2019 »