26 Iunie 2014 publicat în Horoscop 70 share-uri

Inteligenta emotionala este abilitatea de a exprima si de a controla propriile emotii, in acelasi timp abilitatea de a intelege si de a raspunde la emotiile celorlalti. Este o trasatura de personalitate inestimabila pe care din ce in ce mai mult, societatea de astazi o valorifica. In mod traditional, aceasta abilitate este mai degraba asociata feminitatii. Dar nu ar trebui sa fie asa!

2. Barbatul RAC

Foto: Shutterstock.com; barbat, femeie, cuplu

Barbatul rac este cunoscut pentru sensibilitatea sa unica, pentru dorinta de stabilitate si nevoia da a-si construi un ambient familial stabil. Sensibilitatea care ii caracterizeaza le ofera si capacitati empatice deosebite. Daca cuiva drag din familie i se intampla ceva rau, un barbat Rac va suferi ca si cand ar fi chiar el in locul acelei persoane. Da, adesea, barbatul Rac nu stie sa se protejeze in fata emotiilor.

Barbatii raci nu suporta sa stea singuri, au nevoie de o partenera care sa le ofere stabilitate, de asemenea, sa se increada in ea. De altfel, barbatul Rac isi cauta mereu acea femeie care sa ii inteleaga deplin nevoile practice sau emotionale. Nu se fereste sa ofere la randul sau. Stie sa aprecieze calitatile unei femei, stie sa celebreze feminitatea, iar daca se intampla sa raneasca din punct de vedere emotional, va constientiza, va regreta si va face tot posibilul ca greseala aceea sa nu se mai repete.Barbatul rac se va inoarce mereu la femeia care i-a cuerit inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Un barbat Rac poate forma un cuplu reusit cu femei dein zodiile de pamant: Taur, Capricorn sau Fecioara, datorita nevoii sale de a-si crea un cadru familial sigur. In general, barabtaii raci sunt devotati si asteapta din partea persoanei iubite, aceeasi daruire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri