18 August 2023 publicat în Horoscop 412 share-uri

Toamna începe cu multe vești bune venite de la astre, cu energie și poftă de viață, cu putere de autovindecare. Te invităm să descoperi previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie în parte în luna Septembrie 2023.

DESCHIDE PREZENTAREA

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Balanță

Balanțele primesc energie astrală din belșug, astfel că se vor simți pline de viață, dornice să facă toate schimbările la care sperau în această perioadă și sunt gata să atingă succesul.

În carieră, Balanțele vin cu forțe proaspete, cu idei noi, cu putere de muncă, pot dezvolta noi proiecte și se afirmă cu ușurință în fața celorlalți colegi, dar și a șefilor. Există șanse să fie promovați.

În dragoste, acești nativi pot deveni un pic critici, însă cu diplomație pot evita conflictele din cuplu.

Celibaratii vor căuta mai degrabă stabilitatea în dragoste, decât fluturii din stomac, așadar nu se vor grăbi să se arunce într-o relație.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Scorpion

Scoprionii trec printr-o perioadă de confuzie, când se pot lăsa conduși de minciuni și iluzii, astfel că este bine să se gândească de două ori înainte de a lua decizii importante.

În dragoste pot alerga după dorințe greu de îndeplinit, punând și partenerul de viață în dificultate. Este bine ca Scorpionii să încerce ca în această perioadă să se orienteze spre aspectele practice ale relației și să evite să proiecteze idealul.

Nativii singuri pot trece prin câteva aventuri și experiențe relaționale în această perioadă, din care vor avea lecții frumoase de învățat.

Foto: Rohappy/ shutterstock.com

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Săgetător

Deși vara a fost plină de peripeții în ceea ce privește dragostea, Septembrie va așeza un pic lucrurile și va restabili armonia în planul sentimental al Săgetătorului.

Vor fi prezente însă unele provocări de natură organizatorică și financiară, căci or să apară probleme neprevăzute, cărora Sagetatorii trebuie să le facă față. Este bine să ceară ajutorul celor din jur la nevoie, pentru că vor primi tot sprijinul de care au nevoie.

Săgetătorii singuri se pot îndrăgosti nebunește în această lună, ca în adolescență, cu nopți de insomnii și emoții ce le strânesc fluturi în stomac.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Capricorn

Prima jumătate a lunii va fi foarte încărcată în sectorul muncii pentru Capricorni, tocmai de aceea vor simți nevoia să își planifice bine timpul și totodată să îi organizeze și pe ceilalți din jurul lor, de ale căror acțiuni depind și ei.

A doua jumătate a lunii capătă un ritm mai blând pentru Capricorni, care vor avea acum ocazia să se distreze mai mult și să aibă timp în plus pentru viața personală.

În dragoste cuplul își recăpăta romantismul și pasiunea în a două jumătate a lunii, atunci când partenerii reușesc să petreacă mai mult timp unul cu celălalt.

Capricornii singuri ar putea întâlni o persoană alături de care să înceapă o relație după data de 5 Septembrie.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Vărsător

Luna Septembrie vine cu multe vești bune și reușite pentru nativii Vărsător, care reușesc să își atingă țelurile în carieră și totodată să rămână în centrul atenției tuturor.

Este o lună în care Vărsătorii vor reuși să îmbine plăcutul cu utilul, să găsească soluții invoatoare la problemele pe care le au și să își schimbe stilul de viață într-un sens bun. Este o perioadă propice dezvoltării personale și spirituale.

În dragoste este nevoie ca Vărsătorii să se implice mai mult pentru a păstra echilibrul în cuplu. Se pare că partenerul de viață are nevoie de ajutorul lor.

Cei singuri ar putea întâlni o persoană care să le stârnească interesul, însă Vărsătorii vor căuta mai degrabă o conexiune spirituală decât una bazată doar pe atracție fizică.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Pești

Nativii Pești pot simți că au anumite nemulțumiri în viața lor, fie legate de relație și planul amoros, fie de carieră sau de aspecte financiare.

Poate este tipul să facă mici schimbări care să le aducă un plus de bine și de confort sau care să le mai alunge din griji. Prioritizarea responsabilităților îi poate ajuta să ia lucrurile pe rând și să obțină reușitele pe care vor să le atingă.

În plan sentimental Peștii și-ar dori o conexiune emoțională mai profundă cu partenerul de viață. Poate au nevoie de mai mult sprijin, mai multă încredere din partea persoanei iubite sau poate observă că anumite schimbări întârzie să apară, ceea ce îi obosește pe nativi.

Cei singuri pot avea tendința să se întoarcă în trecut în această perioadă, către relații mai vechi unde parcă le-au rămas fire nerupte încă, sau unde poate au rămas lucruri nespuse, nerezolvate.

Sursa foto articol: Romolo Tavani/ Shutterstock.com

Sursa foto galerie: Konstanttin/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri