18 August 2023 publicat în Horoscop 412 share-uri

Toamna începe cu multe vești bune venite de la astre, cu energie și poftă de viață, cu putere de autovindecare. Te invităm să descoperi previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie în parte în luna Septembrie 2023.

DESCHIDE PREZENTAREA

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Berbec

Septembrie este o lună a noilor începuturi, iar astrele vă aduc energie, putere de muncă, creativitate și noroc în dragoste.

Este timpul să vă puneți planurile în acțiune, să îndrăzniți să faceți tot ceea ce vă doriți, atât în ceea ce privește cariera și afacerile, cât și în viața personală. Poate doriți să renovați, să faceți unele schimbări în stilul de viață sau chiar să vă apucați de un hobby.

În dragoste lucrurile merg bine, există armonie și înțelegere în cuplu, precum și susținere reciprocă.

Berbecii singuri au șansa să întâlnească marea iubire în această lună, mai ales în a adoua jumătate a perioadei descrise.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Taur

Taurii vor deveni melancolici și introvertiți în această perioadă, concentrându-se în special pe dezvoltarea personală și pe strategii de viitor.

Pot fi anumite griji care nu le dau pace și se tot gândesc ce ar trebui să facă pentru a rezolva viitoarele probleme și pentru a reduce unele riscuri ce îi pun în bucluc.

Toate aceste gânduri consumă energia vitală a Taurului, care va simți nevoia să se și relaxeze, să găsească activități care să îi facă cu adevărat plăcere. Totodată nativii se vor gândi la realizările lor de până acum și pot constata că în cazul unor aspecte au cam rămas codași.

În cuplu, Taurii încep să își facă planuri serioase legate de partenerul de viață și pot pune cărțile pe masă, astfel încât să elimine toate neclaritățile privind viitorul în doi.

Cei singuri ar putea întâlni pe cineva atrăgător în această lună, însă nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație. Au nevoie de certitudini și siguranță emoțională.

Foto: Katerina Morozova/ shutterstock.com

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Gemeni

Luna septembrie vine cu foarte multe responsabilități pentru nativii Gemeni, care se vor vedea nevoiți să își organizeze foarte bine timpul, dar și resursele și banii, pentru a reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce au de făcut.

Este așadar o lună destul de stresantă și obositoare, în care Gemenii se vor simți ca într-o cursă contracronometru.

În dragoste lucrurile au intrat pe un ritm de platou, nu se vor întâmpla evenimente deosebite, sau cel puțin nu altele decât cele propuse deja. Atenție însă, stresul poate determina nativii Gemeni să aibă un comportament mai impulsiv, ceea ce ar putea duce la generarea unor conflicte în cuplu.

Celibatarii vor avea destul de puțin timp de alocat noilor relații și lărgirii cercului de cunoștințe, însă se pot îndrăgosti de cineva care există deja în anturajul lor.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Rac

Luna Septembrie se anunță plină de provocări pentru nativii Rac, atât în carieră, cât și în sfera socială. Încercați să colaborați bine cu cei din jur, însă totodată nu doriți să vă lăsați manipulați. Diplomația vă ajută să rezolvați multe probleme.

Astrele vă oferă creativitate, astfel că în ceea ce privește cariera veți reuși să avansați fără prea mari dificultăți, găsind soluții invoatoare la problemele pe care le aveți.

În dragoste aveți nevoie de multă afecțiune din partea persoanei iubite, aveți nevoie de conectare emoțională și dovezi de dragoste.

Nativii singuri vor căuta sufletul pereche, iar unii chiar au șansa să îl întâlnească, pentru că astrele aduc Racilor noroc în dragoste.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Leu

Leii vor întră într-un ritm pozitiv pentru ei, astfel incât vor reuși să se organizeze fără prea mare efort pentru a-și onora responsabilitățile și totodată pentru a găsi timp pentru viață personală.

Leii vor fi oamenii care sfințesc locul, așadar vor ști să își facă viața plăcută indiferent de circumstanțe. Știu să vadă partea plină a paharului și să profite de tot ceea ce au, în loc să se vaite pentru ceea ce nu au.

În dragoste totul este la superlativ. De bucură de atenția și aprecierea partenerului de viață, de mici surprize și gesturi pline de tandrețe.

Leii singuri s-ar putea îndrăgosti în această lună, căci există șanse mari să întâlnească pe cineva care să le fure inima.

Horoscop Septembrie 2023: Zodia Fecioară

În Septembrie Fecioarele își vor intensifica viața socială, se vor vedea cu mulți prieteni și se vor distra alături de aceștia. Pot cunoaște oameni noi, care se dovedesc valoroși în viața acestor nativi.

Este o perioadă de bun augur dezvoltării personale, astfel că Fecioarele pot încerca să se autodescopere, să găsească noi hobby-uri, noi talente pe care să le dezvolte.

În viața amoroasă, Fecioarele simt nevoia de noi experiențe care să scoată cuplul din rutină. Poate vor încerca să aibă mici concedii de weekend, poate vor găsi noi activități pe care să le practice în doi.

Cei singuri pot întâlni o persoană care să li se pară interesantă, însă cum Fecioarele nu prea cred în dragoste la prima vedere, nu se vor grăbi să înceapă o relație. Își vor dori să cunoască mai bine acea persoană. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri