Evenimentul sfârșitului de lună: Soarele intră în Fecioară pe 23 august și va rămâne aici până pe 22 septembrie – Lecția alinierii practice la visurile și țelurile noastre!

18 August 2023 publicat în Horoscop 108 share-uri

Ziua de 23 august este o zi cu o influență specială în astrologia lunii august căci Soarele va intra în Fecioară și va rămâne aici până pe 22 septembrie. De asemenea, tot în această zi Mercur va intra în mișcare retrogradă în aceeași frumoasă zodie a Fecioarei, de aceea teme și aspecte ce țin de această frumoasă zodie vor fi dublu și puternic aspectate în perioada următoare.

Să profităm de această energie minunată care ne ajută să dăm o notă mai practică și mai concretă visurilor și eforturilor noastre, ancorându-ne asemenea Fecioarei în energia telurică a Pământului și aliniindu-ne la țelurile noastre personale până pe 22 septembrie.

Chiar dacă încă vom simți din plin exuberanța verii și bucuria de a trăi specifice sezonului Leului, Soarele în Fecioară aduce cu sine o vibrație un pic mai gravă, suntem mai concentrați asupra muncii pe care o depunem, a sănătății pe care am putea să o avem și asupra a ceea ce am putea face pentru a ne simți utili societății și celor din jur. Ne exersăm abilitățile și talentele cum putem mai bine, dar accentul care asupra modului în care am putea să ne facem utili sau să avem rezultate practice, vizibile, palpabile și concrete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sezonul Soarelui în Fecioară aduce cu sine o mulțime de aspecte bune și pozitive, mai multă acuratețe, mai multă capacitate de organizare, mai multă precizie, mai mult pragmatism și angajament, mai multă orientare către detalii și eficiență.

Foto: ivgaphotographer /Shutterstock

Totodată, cu Soarele în Fecioară suntem mai receptivi la propriile nevoi și la modul în care ne putem organiza activitățile și prioritățile astfel încât să facem sau să aducem mai multă ordine în viețile noastre, chiar și în acele aspecte care par haotice sau că ne dezorientează și ne îndepărtează de la scopul nostru inițial. Practic, simțim acel impuls de a face lucrurile să se pună în mișcare ocupându-ne de latura practică a acestui aspect, de ce putem face efectiv pentru ca rotița să se miște.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Da, cu Soarele în Fecioară suntem mai harnici și mai disciplinați și dornici să ne ocupăm chiar și de acele detalii ale vieții de zi cu zi pe care le-am neglijat. Poate că nu sunt detalii, acțiuni sau lucruri specifice menite să întrețină latura distractivă a vieții și nu le putem caracteriza ca fiind neapărat plăcute, dar a ne ocupa de aceste detalii poate face minuni pentru viețile noastre în intervalul următor de timp. Ne poate scăpa de stres inutil pe viitor, de amânarea unor lucruri a căror rezolvare este imperioasă căci altfel înseamnă treburi neterminate în viitorul imediat.

Având însă de partea noastră această vibrație eficientă și puternică a Soarelui în Fecioară, ne ocupăm cu mândrie și consecvență de aproape tot ce înseamnă munca noastră, responsabilitățile noastre, de activități casnice sau de familie și chiar de sănătatea noastră și îmbunătățirea stării de sănătate. Nu ne investim timpul sau energia în lucruri care sunt inutile, ci în lucruri care au un potențial fantastic și realist de a se împlini prin dedicare, atenție dedicată, importanța acordată organizării și acelor lucruri mici, dar care fac diferența. Da, putem atrage prosperitatea în viețile noastre în această perioadă, dar prin implicare și dedicare, prin muncă dedicată, atentă și bine organizată.

Soarele în Fecioară ne determină și să ne valorificăm resursele noastre materiale, să le integrăm astfel încât să fie folosite în mod eficient. Totodată, cu Soarele în Fecioară atenția noastră se îndreaptă și asupra planificării și organizării practice, în cele mai mici detalii, astfel încât să facem lucrurile să se întâmple.

Practic, în această perioadă ne concentrăm cu precădere asupra a doua lucruri: asupra a ceea ce este esențial și asupra a ceea ce este necesar. Cu pași mici, dar siguri, ne reorganizăm inclusiv rutina zilnic astfel încât să ajungem la împlinirea unor obiective importante pentru noi, cu rezonanță puternică în sufletul nostru.

Foto fr si main: Ironika /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri