15 August 2023 publicat în Horoscop 624 share-uri

Horoscopul anului 2024 le prezintă Gemenilor multe oportunități prin care aceștia își pot îmbunătăți conexiunile, prin care pot armoniza relațiile cu membrii familiei și totodată pot spori dragostea în cuplu. Iată care sunt previziunile astrale complete pentru zodia Gemeni în 2024.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Gemeni: previziuni astrologice generale

Începutul anului este promițător în multe alte domenii ale vieții Gemenilor, însă în ceea ce privește dragostea se întâmplă unele lucruri pe care Gemenii va trebui să le clarifice întâi față de ei înșiși.

Aceștia pot descopri că s-au schimbat, că ceea ce își doreau înainte, astăzi nu mai are aceeași valoare pentru ei.

Poate acum nici nu mai admiră în oameni ceea ce altădată ar fi ridicat pe un podium. Mulți Gemeni pot constata că s-au schimbat, însă vor fi nevoiți să descopere în ce direcții au avut loc aceste schimbări.

Așadar în prima parte a lui 2024 Gemenii au nevoie să treacă printr-un proces de introspecție, de redescoperire, prin care să se cunoască mai bine și să se înțeleagă pe ei înșiși.

Abia apoi putem vorbi despre deschidere în ceea ce privește relațiile.

Prieteniile încep să înflorească mai degrabă din primăvara lui 2024, pe când cele mai mari șanse de a revigora relația de cuplu sau a întâlni sufletul pereche apar cu precădere în a doua jumătate a lui 2024 sau începând cu anotimpul toamnă.

Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Gemeni: Viața de cuplu

În cuplu prima parte a lui 2024 poate fi plină de tensiuni, tocmai pentru că Gemenii au nevoie să se redescopere pe ei înșiși și pot constata că nu se mai regăsesc în anumite aspecte ce privesc viața în doi.

Pot cere schimbări, pot isca discuții incomode, pot deveni pretențioși sau pur și simplu sunt hotărâți să nu meargă mai departe dacă schimbările din cuplu pe care le-au dorit de ani de zile nu au loc.

Gemenii devin determinați și fermi, ceea ce este mai greu de acceptat de către partenerul de cuplu, care era obișnuit cu firea sociabilă și plină de umor a Geamănului.

De data aceasta Gemenii își cer drepturile, însă nu mai oferă timp. Consideră că l-au oferit deja. Acum a venit vremea să treacă peste promisiuni și să vadă schimbările petrecându-se.

Cuplurile stabile pot trece cu ușurință prin această perioadă, căci partenerii se respectă reciproc, se înțeleg, se doresc unul pe altul și sunt dispuși să facă compromisuri.

Relațiile superficiale foarte probabil nu vor rezista acestor tranzite.

Primăvara îi surprinde pe Gemeni făcând curatentie în relație, astfel că vor încerca să înlăture tot ce le stă în calea fericirii și să simplifice viața în doi, să reducă responsabilitățile și să se bucure mai mult de prezent.

Sunt gata să plănuiască miniconcedii, să se înscrie la hobby-uri de cuplu, să încerce lucruri noi alături de persoana iubită.

Din toamnă, profunzimea emoțională a relației de cuplu capătă prioritate și multe lucruri se îmbunătățesc considerabil în viața amoroasă. Este posibil ca unii Gemeni să fie ceruți în căsătorie sau chiar să se căsătorească ori să își dorească să își extindă familia cu un copil.

Cei singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche în 2024, mai ales în a doua jumătate a anului. Un alt aspect frumos pentru aceștia este că în acest an au ocazia să își vindece rănile interioare căpătate în relațiile din trecut și au ocazia să crească spiritual și să găsească echilibrul interior de care aveau nevoie. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri