28 Martie 2023 publicat în Horoscop 157 share-uri

Cum să atragi succesul și să convingi energiile Universului să îți împlinească dorinetele, să îți ofere norocul de care ai nevoie și să îți deschidă ușile închise de care te-ai tot lovit? Pentru a activa Legea Atracției, fiecare dintre noi avem de străbătut și asimilat experiențe și lecții care să ne schimbe viitorul atât pe termen scurt, cât și lung. În astrologie, fiecare zodie are o Lege a Atracției universală, despre care vom vorbi în acest articol.

Ce reprezintă Legea Atracției?

Legea Atracției se referă la faptul că gândurile și emoțiile noastre au puterea de a influența realitatea noastră și atrag evenimente și situații similare. Această teorie susține că ceea ce gândim și simțim, ne influențează vibrațiile energetice și atrage evenimente și situații în concordanță cu aceste vibrații. Astfel, gândurile și emoțiile noastre pot avea un impact semnificativ asupra vieții noastre și asupra modului în care percepem lumea înconjurătoare.

Legea Atracției se bazează pe ideea că Universul este alcătuit din energie și că toate lucrurile, inclusiv gândurile și emoțiile noastre, sunt forme de energie. Prin urmare, gândurile și emoțiile noastre pot influența energia din jurul nostru și pot atrage evenimente și experiențe asemănătoare acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iată câteva modalități care puteți activa Legii Atracției:

  • Gândire pozitivă: Încercați să fiți conștienți de gândurile pe care le aveți și să le schimbați într-o direcție pozitivă. Evitați gândurile negative și pesimiste și încercați să vă concentrați asupra lucrurilor pozitive din viață, asupra a ceea ce doriți să atrageți în viața voastră.
  • Vizualizare: Imaginați-vă că aveți deja ceea ce doriți să atrageți în viața voastră. Vizualizarea este o tehnică puternică care vă poate ajuta să vă concentrați pe ceea ce vrețu cu adevărat.
  • Acțiune: acționați și faceți pași concreți către obiectivele voastre și să fiți deschiși la oportunitățile care vă apar în cale.
  • Recunoștință: Fiți recunoscători pentru ceea ce deja aveți în viață. Aprecierea și recunoștința pentru lucrurile bune ajută la creșterea vibrației și la atragerea mai multor lucruri bune, pozitive.

Horoscop: Legea Atracției pentru zodia ta în primăvara și vara lui 2023

Berbec: Activează Legea Atracției renunțând la încăpățânare

Berbecii sunt cunoscuți ca fiind persoane hotărâte, dinamice, pline de viață și determinate, dar care au idei pe care greu, dar foarte greu și le schimbă.

Pentru a activa Legea Atracției și pentru a atinge succesul dorit atât în carieră, cât și în viață personală sau indragoste, Berbecii trebuie să renunțe la încăpățânare, să devină mult mai flexibili în fața schimbării, să accepte și să asculte părerile celorlalți, poate chiar să încerce ceva nou.

Taur: Activează Legea Atracției renunțând la durere

Poate că în sufletul acestor nativi au rămas răni care încă sângerează. Taurii sunt încurajați să își ajute inima să înfrunte aceste dureri și să meargă mai departe, cu încredere și curaj, să nu mai rămână blocați în anumite experiențe dureroase sau lipsuri care le-au produs neajunsuri și suferințe.

Gemeni: Activează Legea Atracției renunțând la grijile inutile

Adesea tendința să îți faci griji pentru orice lucru mărunt, iar acest obicei nu face decât să îți consume energia și să nu te lase să o canalizezi către părțile cu adevărat importante din viața ta.

Tocmai de aceea, pentru a activa Legea Atracției este recomandat ca Gemenii să încerce să nu își mai facă atâtea griji, să lase lucrurile să curgă, să o ia de la capăt fără a se enerva ori de câte ori este nevoie și să se focuseze pe ceea ce au de făcut, fără a mai amâna.

Foto: Ground Picture/ shutterstock.com

Rac: Activează Legea Atracției renunțând la oamenii toxici din jurul tău

Racii pot constata, indiferent de vârstă, că au în jurul lor o serie de persoane care fie profită de ei prin diferite căi, fie le consumă inutil timpul sau pur și simplu îi atrag în sentimente negative și emoții care le dăunează.

Racii ar trebui să renunțe la acești oameni sau măcar să limiteze interacțiunile cu aceștia, pentru a ridica o serie de blocaje și pentru a-și modela vibrația, pe care aceste persoane le-o scad considerabil.

Leu: Activează Legea Atracției renunțând la spiritul critic excesiv

Este foarte bine că Leii identifică aspectele negative din viața lor, însă este bine să nu zăbovească prea mult asupra acestora, criticând excesiv și încercând să găsească fie cauza, fie vinovatul.

Dragi nativi Leu, mergeți mai departe, depășiți momentul, este bine că ați aflat ce nu mergea, încercați să reparați fără a rămâne prea mult în loc.

Fecioară: Activează Legea Atracției renunțând să te aglomerezi

Drag nativ Fecioară, adesea vei avea tendința să iei tot ce ți se oferă, însă fără o bună organizare și fără a privi cu sinceritate la resursele tale reale din acel moment (energetice, de timp, financiare etc.) riști să te suprasoliciți, ca apoi să nu reușești să duci totul la bun sfârșit sau să faci greșeli din grabă.

Pentru a activa Legea Atracției este bine să nu te întinzi mai mult decât ai plapuma. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri