24 Martie 2023 publicat în Horoscop 681 share-uri

Deși fiecare are drumul lui în viață și harta astrală personală poate aduce detalii și informații mai specifice, totuși sunt câteva zodii în horoscop în care se nasc cei care au de vindecat karma în dragoste. Lecțiile karmice pot veni din orice tip de greșeală în iubire, de la înșelare, până la violență, sacrificiu etc.

Învățarea lecțiilor karmice este legată atât de pattern-uri învățate în familie (sau în mediul în care creștem) ori de greșelile personale pe care le facem în anumite domenii, cât și de anumite experiențe care pot aparține unor vieți anterioare, după cum susțin unii energeticieni.

Aceste lecțîi le putem avea față de karma înșelării, a minciunii, a dedicării până la sacrifiu în iubire, a violenței (îndurate sau ca act de violență practicat în trecut sau într-o altă viață față de altcineva), karma părăsirii, a abandonului, sau poate este vorba despre iubiri ținute ascunse și neexprimate. Practic orice înfrânare sau distorsionare a unei posibile iubiri reprezintă un rău făcut care necesită vindecare karmică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Gemeni: karma comuncarii

Uneori poți simți că relația de cuplu devine atât de firească pentru tine, că te consideri atât de apropiat față de partener, încât riști să ajungi să crezi că totul ți se cuvine.

Mulți dintre noi cădem în această capcană când vine vorba despre relațiile de dragoste. Dar, de fapt, nimic nu ni se cuvine de la celălalt și nici invers. La o relație de iubire fiecare dintre parteneri trebuie să lucreze, să știe să ceară cu înțelepciune, dar să și ofere.

Un echilibru care, uneori, este greu de câștigat și mai ales de întreținut.

Gemenii trebuie să învețe să fie mai independenți în relație, însă fără a neglija nevoile emoționale ale partenerului. Karma lor este comunicarea în cuplu.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Nici critica nu îi ajută prea tare, căci unoeri pot deveni foarte focusați pe detalii neimportante, scăpând din vedere imaginea de ansamblu a unei situații.

Karma nativilor Gemeni este cea a comunicării: să învețe să dăruiască, să ceară cu înțelepciune, să nu critice, dar să ajute prin părerea lor, să folosească puterea cuvântului pentru a găsi armonia.

Zodia Săgetător: Karma construirii unei relații

În ceea ce privește karma dragostei, Săgetătorilor li se aduc acuze în astrologie cum că se îndrăgostesc repede, dar nu iubesc.

Săgetătorii sunt adesea atrași de persoane care sunt la fel de aventuroase și curajoase ca ei, căutând mereu noi experiențe și oportunități de explorare.

De asemenea, se crede că Săgetătorii sunt atrași de persoane care sunt inteligente și care împărtășesc interesul lor pentru cunoaștere și învățare continuă. Ei apreciază și onestitatea și sinceritatea într-o relație, iar un partener care îi sprijină în viziunile și obiectivele lor este o valoare adăugată.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O posibilă dificultate în relațiile lor poate fi legată de nevoia lor de libertate și independență, ceea ce poate duce la conflicte cu partenerii care sunt mai atașați și dependenți emoțional.

Nevoia lor de libertate și independență poate fi o provocare pentru partenerii care sunt mai atașați emoțional.

Sau, altfel spus, Săgetătorii riscă să nu se implice emoțional într-o relație sau cel puțin nu o fac suficient.

Karma acestor nativi este să învețe să iubească cu adevărat, să guste iubirea adevărată, să construiască o relație, să se implice permanent în cuplu și să încerce să găsească o formă acceptabilă în doi, pentru a-și manifesta dorința de independență.

Zodia Capricorn: Karma exprimării iubirii

Capricornii caută parteneri care sunt stabili, maturi și responsabili. Sunt adesea atrași de persoane care își asumă responsabilități și se preocupă de planificarea viitorului.

De asemenea, se spune că aceștia apreciază partenerii care îi sprijină în atingerea obiectivelor lor și sunt dispuși să își asume angajamente serioase. Sunt adesea atrași de persoane care sunt încrezătoare și independente și care îi pot inspira să se dezvolte și să evolueze.

În ceea ce privește elementele critice asociate cu Capricornii, aceștia pot fi percepuți ca fiind prea serioși și prea orientați spre carieră și succes. De asemenea, nevoia lor de control și tendința de a fi foarte practici pot fi percepute ca fiind limitative în relațiile lor.

Deși iubesc cu toată ființa lor, Capricornii ar trebui să învețe să își exprime sentimentele.

Chiar dacă un Capricorn este săritor și cald într-o relație, totuși nu întotdeauna își exprimă cu sinceritate emoțiile și nevoile.

De multe ori le țin ascunse undeva, în sufletul lor, în mintea lor, unde vor deveni semințe din care pot crește monștri ce vor distruge, treptat, ca o otravă, relația în care se află.

Capricornii trebuie să învețe să spună ce au pe suflet, ca partenerul să aibă șansa de a acționa și de a repara fisurile din relație.

Sursa foto articol: Rasica/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri