23 Martie 2023 publicat în Horoscop 4469 share-uri

Influența lui Pluto în Vărsător va fi resimțită diferit de fiecare zodie în parte în funcție de poziția planetelor în casele lor și de karma și destinul personal, bineînțeles. Sunt însă câteva zodii pentru care acest tranzit de 2 decenii al lui Pluto nu va trece oricum, ci producând în timp adevărate reverberații și transformări în viețile și structura lor interioară în următorii ani. Iar aceste zodii sunt... 

Ziua de 23 martie 2023 este una monumentală în astrologie, este prima oară când Pluto intră în Vărsător după o perioadă de câteva sute de ani și va rămâne aici timp de aproximativ 20 de ani (2023-2043). După cum spuneam într-un material anterior, vor fi unele schimbări și transformări importante pe care le vom resimți la nivel colectiv și acestea vizează în principal ceea ce ține de tehnologie, societatea ca structura, inspirație și creativitate, tehnologie și inteligență artificială, știință și progres.

Puterea oamenilor și puterea colectivă vor fi și ele aduse în prim plan sub diverse forme (drepturile civile, egalitatea, progresul umanității, explorarea spațiului etc.), în timp ce temele recurente ale lui Pluto sunt despre transformare, distrugere și regenerare (simbolică), vindecarea unor traume și răni emoționale cu rădăcini adânci, evoluție. Contextul astral este însă mult mai amplu și influența lui Pluto în Vărsător va fi resimțită diferit și individual de fiecare zodie în parte în funcție de poziția planetelor în casele sale și de karma și destinul personal, bineînțeles. Sunt însă câteva zodii pentru care acest tranzit de 2 decenii al lui Pluto nu va trece oricum, ci producând în timp adevărate reverberații și transformări în viețile și structura lor interioară în următorii ani. Iar aceste zodii sunt...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Taur

Chiar dacă Pluto se va afla în Vărsător în anul 2023 doar pentru câteva luni, trebuie să menționăm că zodia Taur, ca zodie fixă, va resimți începutul acestei transformări profunde care se va întinde pe mulți ani încă din perioada următoare. Cu Pluto care va influența cea de-a 10-a casă a Taurului, casa carierei, a ambiției și a leadershipului, Taurul se va reinventa pe plan profesional și va traversa o perioadă de schimbări epice în acest domeniu. Dacă drumul ales până acum nu i-a adus satisfacțiile și recunoașterea pe care o merită în lume, Taurul se va scutura de sistemul său de gândire mai vechi, de unele mentalități, idei și prejudecăți și va căuta să se reorienteze.

Foarte probabil că își va urma visurile și ambițiile urmând însă alte cai, poate chiar o altă carieră sau domeniu decât cel în care activa. Da, Pluto vorbește în cazul Taurului despre un fel de renaștere din propria cenușă (înainte de această revenire a sa profesională, Taurul va fi încercat de dezamăgire și lipsa de încredere în sine) și sunt mulți Tauri care în anii următori se vor muta (chiar și în alte țări, orașe), acolo unde își simt destinul împlinit și acolo unde apar oportunități financiare și profesionale extraordinare pentru ei.

Scopul lui Pluto retrograd în Vărsător pentru Taur este ca acesta să iasă învingător, să strălucească, să își aibă locul său cuvenit în lume și în comunitatea în care se află, să își valorifice la maximum potențialul său extraordinar, să fie recunoscut, să devine vizibil, să se bucure de abundență chiar dacă acest lucru înseamnă ca el să implementeze unele schimbări în însăși structura sa. Și știm cât de greu îi este unui Taur să facă acest lucru, dar astrele spun că în curând va fi momentul pentru a face asta și că pentru el lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită…

Zodia Scorpion

Tranzitul lui Pluto în Vărsător va ilumina cea de-a 4-a casă a Scorpionului, casa căminului și a familiei, ceea ce înseamnă că în viața acestei zodii vor fi unele transformări care țin cu precădere de acest aspect. Pentru Scorpion urmează o perioadă plină din punct de vedere spiritual și emoțional, din care nu vor lipsi provocările ce-i drept, reîntoarcerea către rădăcini, însă la finele căreia Scorpionul se va simți renăscut, viu, vindecat, echilibrat, gata să își rupă lanțurile (karmice și familiale) și să își ia zborul din nou cu propriile forțe.

Energia acestui Pluto în Vărsător înseamnă pentru Scorpion vindecarea și detașarea de trecut, exercitarea capacității de iertare și autoiertare, scoaterea la suprafață a anumitor secrete sau lucruri mai întunecate din istoria personală, lucrul cu anumite traume legate de copilărie, familie și pattern-urile transgenerationale, îmbunătățirea sau vindecarea unor relații sau conexiuni cu oameni de care este legat într-un anumit fel sau printr-un grad de rudenie și care au contribuit (într-un mod bun sau mai puțin bun la evoluția și devenirea sa ca om). Este o etapă poate nu tocmai plăcută pe alocuri, dar ea aduce deblocarea cu adevărat a destinului personal și ancorarea într-un nou flux de energie, unul al fericirii autentice, al sănătății și al abundenței. Atunci când iertăm cu adevărat, ne eliberăm și ne regenerăm.

Totodată, sub influența acestui tranzit, unii Scorpion vor reuși să se detașeze de unele obiceiuri nesănătoase, de anumite patternuri comportamentele, de perpetuarea unui anumit tip de alegeri și dependențe, să își reconstruiască viață într-un mod mult mai sănătos sau să își construiască un mediu familial cu o dinamică sănătoasă și care le susține cu adevărat evoluția și sufletul. În plus, pentru anumiți nativi Scorpion, Pluto în Vărsător poate aduce și transformarea situației financiare și să beneficieze în mod total neașteptat de unele moșteniri venite tot pe cale familială.

Zodia Vărsător

Cu Pluto chiar în semnul sau pentru următorii 20 de ani, Vărsătorul se poate considera a fi vedetă acestui tranzit astral îndelungat (nu puțini sunt cei care au parte de astfel de tranzit chiar în semnul lor), iar schimbările astrale își vor face simțită prezența încet, dar profund, în însăși esența sau structura sufletească și emoțională a acestei zodii, în interiorul sau, dar în unele cazuri chiar și în exteriorul sau, o metamorfoză totală și radicală, un upgrade fabulos al ființei sale. Cu alte cuvinte, este vremea lor, a Vărsătorilor, pentru a străluci, și este vremea destinului lor. Prin legea compensației, soarta personală își va lua revanșa în mod accelerat și concentrat pentru tot ce au pătimit și suferit în ultimii ani, pentru toate grijile, problemele și karma grea pe care au dus-o cu demnitate și asumare, chiar și atunci când nu a fost a lor neapărat, ci familială.

De multe ori, în ultimii ani, Vărsătorii au jucat rolul de mântuitor al neamului în care s-au născut și în sfârșit a venit vremea să își trăiască propriul destin. Vărsătorii au învățat cam totul despre limitări, posibilități și vor învăța chiar și mai multe despre auto-acceptare și despre cum să se iubească pe sine mai mult. Mulți Vărsători își reevaluează modul în care se îmbracă, arată sau chiar vorbesc, unele paternuri de gânduri, vor să fie și mai autentici și vor autenticitate și în jurul și în mediul de lângă ei așa că iubești sau trăiești cu un Vărsător, vei fi oarecum forțat să evoluezi la rândul tău alături de el.

Având casa identității și a sinelui bine aspectată de Pluto, transformarea este în primul rând despre propria persoană, despre modul în care ești perceput sau în care te prezinți lumii. Sub această influență, Vărsătorul se simte mai puternic ca niciodată, sprijinit de divinitate și de astre, încrezător în propria persoană. Simte că, cel puțin de acum încolo, îi va fi bine și este hotărât să arate lumii cine este și ce poate.

Foto fr si main: Jorm Sangsorn /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri