28 Martie 2023 publicat în Horoscop 157 share-uri

Cum să atragi succesul și să convingi energiile Universului să îți împlinească dorinetele, să îți ofere norocul de care ai nevoie și să îți deschidă ușile închise de care te-ai tot lovit? Pentru a activa Legea Atracției, fiecare dintre noi avem de străbătut și asimilat experiențe și lecții care să ne schimbe viitorul atât pe termen scurt, cât și lung. În astrologie, fiecare zodie are o Lege a Atracției universală, despre care vom vorbi în acest articol.

Balanță: Activează Legea Atracției renunțând la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Vei avea tendința să îți consumi energia gândindu-te la anumite lucruri neplăcute pe care alții ți le-au făcut. Vei consuma timp, energie, vei genera emoții negative în sufletul tău, poate chiar reproșuri și doar îți vei alimenta energia de victimă continuând așa.

Pentru a activa Legea Atracției este recomandat să renunți la aceste gânduri, să lași trecutul în urmă și să te concentrezi pe relațiile pe care le ai cu oamenii dragi din viața ta, cu prietenii adevărați care sunt acolo, undeva, gata oricând să îți dea un sfat bun și să-ți spună o vorbă caldă.

Scorpion: Activează Legea Atracției renunțând la dorința de a afla ce se va întâmpla în viitorul apropiat

Poate că ai anumite dorințe și vrei să se împlinească repede, însă cel mai bine ar fi să te concentrezi pe ceea ce poți face în acest moment. Fă-ți câteva planuri pe care chiar le poți duce, strcutrează-ți priotitatile și mobilizează-te, căci altfel vei avea tendința să te pierzi în visare, printre nori, departe de realitate.

Activează Legea Atracției acționând aici, acum.

Săgetător: Activează Legea Atracției renunțând la barierele profesionale

Ai o serie de responsabilități în carieră sau în muncă, responsabilități care tot apar. Astrele însă îți vor pune bețe în roate căteodată, așadar vei simți că stai în loc sau că avansezi extrem de dificil, deși depui efort intens.

Pentru a activa Legea Atracției trebuie doar să îți schmbi puțin focusul, astfel încât să nu încerci să lupți contra valului, ci să cauți alte lucruri pe care le poți face. Poate să te îngrijeșți de unele aspecte de sănătate, poate să te vezi mai des cu familia, să repari ceva. Cu siguranță sunt alte arii în viața ta pe unde nu ai mai trecut de mult sau pe care le tot amâni. Universul vrea să le dai curs acestora cu precădere când te simți prins într-un blocaj.

Foto: rozbyshaka/ shutterstock.com

Capricorn: Activează Legea Atracției renunțând la ideea de a-ți face prea multe planuri

De multe ori te vei confrunta cu tendința de a analiza prea mult unele aspecte din viața ta, de a despica firul în patru, astfel că poți pierde din vedere ideea de ansamblu.

Concentreazte fix pe dorințele tale și nu te abate de la drum urmărind detalii și mirosind florile de pe margine. Nu că aceste detalii nu ar merita, dar pot fi mai degrabă o capcană pentru tine.

Vărsător: Activează Legea Atracției renunțând la procrastinare

Procrastinarea este tendința de a tot amâna cee ce ai putea face chiar acum. Îți sună cunoscut? Sigur că ai vrea să ai mai mult timp pentru tine, însă cu cât amani mai mult ceea ce poți face azi, cu atât se adună mai multe de făcut pentru mâine, ceea ce îți creează și câteva sentimente foarte neplăcute, cum ar fi cele de anxietate, de reproș, frustrare etc.

Nu mai amâna, nu te mai gândi că trebuie să fii pregătit pentru a face unele lucruri. Pur și simplu ia startul, apucă-te, acționează și vei vedea cum Legea Atracției se va activa în viața ta.

Pești: Activează Legea Atracției renunțând la teama de schimbare

Nu îți face griji, toți avem această teamă de schimbare. Poate că uneori te complaci într-o anumită situație, poate îți e teamă că nu vei avea resurse suficiente sau că nu vei reuși, dar există zone în viața ta unde știi că trebuie să faci o schimbare și tot amâni. Nu te mai opune energiilor astrale, ci îmbrățișează noul, realizează o schimbare oriunde simți că te aflii pe un platou sau într-un blocaj.

Doar deschizând ușa vei face loc noilor oportunități și doar așa vei putea învinge orice blocaj din viață: prin schimbare. Ai curajul să o faci și astfel vei activa Legea Atracției în viața ta.

Sursa foto articol: Subbotina Anna/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri