7 Iunie 2022 publicat în Horoscop 338 share-uri

Persoanele cu Cifra Destinului (Numărul Nașterii) 4 sunt înzestrate cu calități aparte ce le permite să aibă succes în viață, să aibă mulți prieteni adevărați și o viață socială împlinită. Aceste persoane sunt inteligente, comunicative și totodată organizate, așadar sunt prietenii pe care să îi ai alături toată viața. Vă invităm să descoperiți care sunt caracteristicile Femeii cu Cifra Destinului 4.

Cum calculezi Numărul Destinului (Cifra Destinului sau Numărul Nașterii)?

Energia destinului tău este compusă din toate numerele din care este compusă dată ta de naștere. Calculul numărului destinului este foarte simplu. Practic, nu trebuie decât să faci câteva adunări simple.

De exemplu, dacă te-ai născut în dată de 9 aprilie (a 4-a) 1988, numărul destinului tău îl vei află astfel:

Adună 9+4+1988 = 2001 Adunăm apoi cifrele rezultatului, până obținem un număr compus dintr-o singură cifra, în cazul nostru 2+0+0+1 = 3.

Femeia cu Cifra Destinului 4

Aceste femei sunt extrovertite și comunicative. Socializează în mod natural și nu prea adoră singurătatea. Rareori vom găsi această femeie singură, mereu va fi in mijlocul oamenilor.

Așadar, o găsim mereu înconjurată de oameni, de prieteni, de cunoscuți. Iar dacă va merge într-un loc cu totul nou, cum ar fi o călătorie, va reuși să își facă prieteni încă de pe drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
Foto: Trzykropy/ shutterstock.com

Pur și simplu înțelege oamenii, știe să îi asculte, are curajul să întrebe și să ceară ajutor și cu o naturalețe uimitoare conectează oamenii. Se descoperă astfel noi relații și multe lucruri bune se întâmplă în jurul femeii cu Cifra Destinului 4.

Ea va aduce împreună parteneri de afaceri, atât pentru afacerea ei, cât și pentru a celorlalți, va fi un bun negociator, va reuși să aducă alături doi oameni care se vor îndrăgosti. Nu e de mirare dacă cei din jur ne spun că s-au cunoscut cu ajutorul ei.

În plus, Femeia cu Cifra Destinului 4 este foarte inteligentă, dar totodată organizată și perseverentă.

Pentru ea motivația este o capcană. Nu va aștepta să se simtă motivată dacă are ceva de făcut, pur și simplu se apucă de acea activitate. Lenea nu reprezintă un cuvânt cunoscut pentru ea.

Femeia cu Cifra Destinului 4 va prezenta, după cum intuiți, un dinamism extraordinar. În jurul ei roiesc oamenii, are prieteni pretutindeni, ajută și este ajutată, are o viață socială bogată, poate este chiar o persoană publică, muncește mult și totodată are timp de toate. Da, există acesta Femeia, iar Numărul Nașterii ei este 4.

Femeia cu Cifra Destinului 4: în carieră

Așa cum este ușor de dedus după caracterizarea de mai sus, în carieră Femeia cu Cifra Destinului 4 este o persoană de succes.

Având abilități estraordinare de comunicare, această femeie va ști să transmită corect mesajele fără să genereze conflicte. De asemenea, va ști să spună "nu" și totodată va ști să își argumenteze punctul de vedere, chiar dacă este diferit de al celorlalți.

În relațiile cu ceilalți, femeia cu Cifra Destinului 4 sugerează încredere și putere, dar și blândețe totodată.

Astfel că oriunde va lucra, se va face repede remarcată. Poate ajunge chiar o persoană publică. De asemenea, poate aduce atâtea parteneriate cât sunt necesare ca afacerea să mergă bine.

Mai mult decât atât, Femeia cu Cifra Destinului 4 este foarte organizată și nu va lăsa pe mâine ce poate face azi. Chiar dacă agenda sa este plină, va ști cum să organizeze activitățile, ca într-un puzzle, astfel încât să ducă totul la bun sfârșit.

Este o femeie foarte punctuală, așadar nu va întârzia la o intanire și nici nu va lipsi fără să anunțe.

Mai mereu o vom găsi deținând funcții de conducere sau dirijând propria sa afacere, căci această femeie merge doar către succes. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri