7 Iunie 2022 publicat în Horoscop 338 share-uri

Persoanele cu Cifra Destinului (Numărul Nașterii) 4 sunt înzestrate cu calități aparte ce le permite să aibă succes în viață, să aibă mulți prieteni adevărați și o viață socială împlinită. Aceste persoane sunt inteligente, comunicative și totodată organizate, așadar sunt prietenii pe care să îi ai alături toată viața. Vă invităm să descoperiți care sunt caracteristicile Femeii cu Cifra Destinului 4.

Femeia cu Numărul Destinului 4: în familie și relații de cuplu

Blândețea femeii cu Cifra Destinului 4 va aduce armonia în familie.

Ca și iubita, va ști să îmbine viața de cuplu cu cariera, însă, prin natura sa, va fi foarte exigentă, chiar și când vine vorba despre viața în 2. Va ști foarte bine ce își dorește de la relația sa și va delimita destul de clar granițele responsabilităților în cuplu.

O persoană neserioasă, care promite și nu mai face, care nu are control asupra resurselor cuplului, cum ar fi timpul și banii, care nu se ține de responsabilități nu va putea rămâne prea mult timp lângă o femeie atât de harnică și determinată.

Față de copiii săi, femeia cu Numărul Nașterii 4 devine o mamă blândă, cu o răbdare infinită. Îi place să citească, să învețe despre comportamentele celor mici, despre stilurile de parenting și va rămâne mereu o mama dedicată și modernă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto articol: Avesun/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri