9 Iunie 2022 publicat în Horoscop 1701 share-uri

Luna plină in Sagetator de pe 14 iunie este o lună plină mângâietoare, cu o energie a speranței, înălțătoare și luminoasă, care vine să aducă un pic de alinare, ușurință și spirit ludic acolo unde existau greutăți apăsătoare.

Uitați-vă pe cerul albastru și linia orizontului în ziua de 14 iunie pentru a vă putea bucura de o lună plină mare și strălucitoare, cea de-a doua super lună a anului, cunoscută în tradiția populară amerindiană drept Luna Căpșunie, iar în anumite zone din Europa drept Luna Mierii (fiindca iunie este și luna în care se recoltează mierea din stupii de albine). Iar dacă sunteți norocoși și aveți parte și noaptea de un cer cu senin, fără nori, nu vă dedați somnului până nu vă clătiți ochii cu regina cerului, luna magnifică.

Luna plină a lunii iunie 2022 își va face simțită prezența pe cer începând cu ora 13:52 (ora României) și va fi o lună plină ce cade la 23 de grade în semnul Săgetătorului și formează o opoziție cu Soarele în Gemeni la 23 de grade. Nu este doar mai mare decât de obicei, dar își va revărsa și darurile ei astrale peste noi toți pentru o perioada de până la 2 săptămâni mai intens și încă 2 săptămâni mai slab.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Luna plină de pe 14 iunie este o lună plină mângâietoare, cu o energie a speranței, energie dinamică, înălțătoare și luminoasă, care vine să aducă un pic de alinare, ușurință și spirit ludic acolo unde existau greutăți apăsătoare. Astfel, această energie a Lunii pline în Săgetător care urmează ne invită să facem un pas în spate și să ne detașăm de problemele noastre, de gravitatea aurei cu care le-am înconjurat, și să redescoperim ce înseamnă să fim din nou copii cu inima curată și ușoară, care își doresc să râdă, să se distreze și să se bucure de fiecare moment așa cum este el.

Foto: Jeremy Zimmerman /Shutterstock

Simțiți sau vi se pare că sunteți atât de epuizați emoțional și sufletește încât nu mai aveți nimic de dăruit? Vă simțiți confuzi sau nesiguri în legătură cu un anumit aspect al vieții voastre? Priviți cu atenție încă o dată! Sacul cu energie și dăruire tocmai se va umple din nou în ciuda influenței iluzorii date de planeta Neptun care își face și ea simțită prezența în peisaj.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Caria dentară – ce este și cum se tratează Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Luna plină în Săgetător de pe 14 iunie va fi o lună plină cu puternice influențe în interiorul nostru. Vom simți dorința sau nevoia de a sonda adânc înăuntrul nostru pentru a conștientiza mai bine ceea ce ne lipsește. Chiar dacă mulți dintre noi vom fi atașați de responsabilități, îndatoriri și ele trebuie onorate, există o mică parte ascunsă în noi care tânjește după libertate, după aventură, după o viață trăită nu oricum, ci intens, cu suflet.

Este chemarea Săgetătorului, această este energia predominant specifică a unei Luni pline în Săgetător. Ne dorim să călătorim, să stabilim relații, să ne comunicăm bucăți din suflet, să ne împărtășim opinii și gânduri, să ne ușurăm poverile pur și simplu vorbind despre ele, să ne potolim dorurile de frumos, de ducă, de cerul albastru și câmpiile nesfârșite, de nedefinit și infinit.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Dacă am acumulat în noi mai mult decât putem găzdui, universul ne îndeamnă ca în următoarele 2 săptămâni să găsim o cale de a ne elibera de aceste presiuni sufletești, să ne eliberăm de unele sentimente prea intense și copleșitoare vorbind despre ele și prin puterea dialogului, conștientizându-le, neignorându-le ca până acum.

“Polaritatea Gemeni-Săgetător este o axă mentală în care Gemenii reprezintă “mintea joasă” și Săgetătorul reprezintă mintea “înaltă”. Soarele din Gemeni ne încurajează să gândim logic, în timp ce Luna în Săgetător ne convinge să intuim și să gândim dintr-o perspectiva mai amplă. Săgetătorul simbolizează căutarea sensului și a ideilor care se extind dincolo de “acum și aici”. Gemenii se simt confortabil în imediata apropiere și vecinătate, în timp ce Săgetătorul ne stimulează să ne aventurăm dincolo de ele. A neglija oricare dintre cele două capete ale axei se poate întoarce tot împotriva noastră. În mod ideal, trebuie găsit un echilibru între cele două energii și asta este ceea ce ne invită aceasta Lună Plină să facem”, spun și astrologii de la https://cafeastrology.com.

Săgetătorul, care este guvernat de planeta Jupiter, ne îndeamnă să privim lucrurile dintr-un nou unghi de vedere, unul mai cuprinzător și să abordăm viața și situațiile personale de viață cu o doză de optimism bine definită și de care aveam atât de multă nevoie. Astfel, tragem aer adânc în piept și ne lăsăm inimile inundate de acest val bine-venit al bucuriei și mult așteptat.

Prin urmare, atunci când simți că lumea îți fuge de sub picioare sau te simți blocat, ascultă mesajul Lunii pline în Săgetător și al lui Jupiter. Expansiunea poate avea loc cu ajutorul inteligenței emoționale, atunci când ne împingem un pic limitele sau ne asumăm un mic risc (justificat și chibzuit înainte) și ne trăim viețile într-un mod jucăuș, în prezent, celebrând ceea ce am reușit să facem pentru noi înșine. Căutăm înțelepciunea în perioada următoare, dar și bucuria, iubirea, căutăm să fim cei mai buni elevi în școala vieții.

Cu aceste influențe astrale pline de lumină, nu există loc de pesimism, nu ne dăm bătuți dacă nu este necesar. Ne deschidem în fața universului și a vieții, ne lăsăm angajați în activități diverse și într-o inepuizabilă iubire față de viața însăși. Este drept că ultimele luni poate nu au fost tocmai ușoare și au fost pline de schimbări și provocări, însă este momentul să ne punem îngrijorările și anxietățile pe pauză, permițându-ne să ne regăsim bucuria vieții, să ne degajăm de propriile situații și probleme, să ne permitem propria eliberare de tensiuni și angoase.

Atunci când nu luăm viața în serios și viața ne zâmbește înapoi cu bucurie. Dacă ceva nu ne iese în această perioadă, fie suntem perseverenți, fie punem punct și pornim cu ușurință pe un alt drum sau luând-o de la capăt. Nu ne mai sperie dificultățile sau obstacolele întâmpinate căci vrei să le depășim, să mergem mai departe, să evoluăm, să ne creăm acel destin pe care ni-l dorim și la care visam.

De asemenea, dacă am avut un proiect personal anume sau dorim să finalizăm ceva pentru care am depus muncă și eforturi în ultimele 6 luni, acum este momentul să îl conducem către finalitate. Familia și tot ce ține de ea devine de o importanță enormă pentru noi, iar relațiile cu generațiile mai în vârstă se bucură de o atenție specială și trebuie consolidate, la fel ca și comunicarea eficientă cu cei dragi pentru a cere și primi sprijin acolo unde îi simțim nevoia.

Foto fr si main: Eva Bidiuk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri