10 Iunie 2022 publicat în Horoscop 599 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 5 (Numărul nașterii) ne va surprinde prin tot ceea ce face, căci se opune valului, nu are încredere în concepțiile generale, își pune întrebări și filosofează intens, are curajul de a face altfel lucrurile. Vă invităm să descoperiți caracterizarea complexă a Femeii cu Cifra Destinului 5.

Cum calculezi Numărul Destinului (Cifra Destinului sau Numărul Nașterii)?

Energia destinului tău este compusă din toate numerele din care este compusă dată ta de naștere. Calculul numărului destinului este foarte simplu. Practic, nu trebuie decât să faci câteva adunări simple.

De exemplu, dacă te-ai născut în dată de 9 aprilie (a 4-a) 1988, numărul destinului tău îl vei află astfel:

Adună 9+4+1988 = 2001 Adunăm apoi cifrele rezultatului, până obținem un număr compus dintr-o singură cifră, în cazul nostru 2+0+0+1 = 3.

Femeia cu Cifra Destinului 5

Femeia cu Cifra Destinului 5 sau Numărul Nașterii 5 este guvernată de Jupiter și este o persoană foarte curioasă și întrebătoare.

Tocmai din aceste motive ea va dori să știe ce alte variante are în viață, indiferent de domeniul la care se gândește. Își va pune întrebări despre conceptele societății, despre miturile și adevărurile care circulă în jurul ei. Nu crede în imposibil și are curajul să acționeze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Și va acționa, dar de multe ori altfel decât ceilalți. Uneori poate chiar să se opună unor curente și pe bună dreptate, căci logica sa este extraodrinară și ea vede departe în timp. Ea pare femeia ce se opune valului sau altfel spus va fi oaia neagră a familiei și a societății, în sensul bun.

Că tot am vorbit despre acest concept, vă invităm să citiți și articolul: Oaia neagră a unui neam: de ce să îmbrățișăm aceste suflete speciale?

Femeia cu Cifra Destinului 4 va avea curajul să miște masele de oameni în noi direcții ale lumii, căci își dorește un viitor mai bun, o lume mai bună, așadar va lupta pentru aceasta.

O vom găsi în rândul celor care luptă și susțin drepturile oamenilor, ale copiilor, ale nevoiașilor, binele planetei.

Pentru că este curioasă, îi place să călătorească, să descopere locuri noi, dar și istoria acestora.

Acest dor de călătorie poate merge până la nestatornicie, astfel că femeia cu Cifra Destinului 5 poate să se stabilească în altă țară, departe de rădăcinile ei, dar într-un mediu în care rezonează mult mai bine cu valorile acelei societăți.

Această femeie se adaptează foarte repede la un mediu nou, la altă climă, la alt fus orar.

De asemenea, Femeia cu Numărul Nașterii 5 este vizionară. Așa cum spunea mai sus, ea vede departe în viitor, iar dacă are înclinații artistice, acestea vor fi deosebit de creative și futuristice. Va ști să dezvolte noi tehnologii, iar arta sa va arăta ca și când a venit din viitor. Poate fi chiar scriitoare, dând dovadă de un deosebit talent și o imaginație covârșitoare.

Foto: Vladimir Kolen's/ shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 5: în carieră

În ceea ce privește cariera, Femeia cu Cifra Destinului 5 nu are tocmai un parcurs liniar și monoton. Curioasă și talentată, nu va fi de mirare dacă va încerca mai multe meserii sau dacă va avea chiar mai multe joburi, în domenii diferite.

De exemplu poate activa într-o asociație ce protejează un bine în lume, poate avea un blog culinar, iar ca loc de muncă full-time poate fi contabil.

Deși meseriile și domeniile ei de activitate nu par a avea legătură între ele, de fapt acestea se leagă strâns în viața ei, respectându-i valorile emoționale, etice, dar și nevoia de implicare mintală.

Ritmul ei de muncă va fi destul de diferit, căci ea acționează altfel decât majoritatea. Rutina nu își face loc în viațasa, fiind o persoană deosebit de spontană și imprevizibilă.

Cei din jur o consideră rebelă, dar responsabilă, fiind admirată pentru curajul său și respectată pentru deciziile sale juste.

Din păcate, având o viziune foarte diferită, vizionară, nu toți cei din jur o pot înțelege.

Pare femeia care ar fi trebuit să se nască mai târziu cu un secol. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri