10 Iunie 2022 publicat în Horoscop 599 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 5 (Numărul nașterii) ne va surprinde prin tot ceea ce face, căci se opune valului, nu are încredere în concepțiile generale, își pune întrebări și filosofează intens, are curajul de a face altfel lucrurile. Vă invităm să descoperiți caracterizarea complexă a Femeii cu Cifra Destinului 5.

Femeia cu Numărul Destinului 5: în familie și relații de cuplu

În familie și cuplu, femeia cu Cifra Destinului 5 este deosebit de hotărâtă și nu suportă compromisul.

Dacă simte că o relație nu merge în direcția în care și-ar dori, va pune capăt destul de rapid și rece. Pentru ea viața este scurtă, are prea multe de descoperit și nu își permite să piardă timpul într-o relație care o ține pe loc. Își respectă trecutul, repsecta foștii săi parteneri, însă este foarte cerebrală și știe când este cazul să meargă mai departe.

Partenerul de cuplu pe care îl va alege va trebui să îi hrănească discuțiile inteligente, să îi ofere libertatea ca ea să acționeze diferit, când vrea, cum vrea și, de asemenea, va fi un partener imprevizibil și adaptabil tototdată în fațaschimbării.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Ca și mamă, femeia cu Cifra Destinului 5 este jucăușă și plină de energie, știe să se coboare la mintea celor mici, să le înțeleagă nevoile, dar totodată le va apăra aprig drepturile. Nu va tolera sub nicio formă un stil de creștere ce implică pedeapsa. Ea crede în respect și libertate, așadar tehnicile de parenting ce tind să „taie” aripile celor mici nu vor fi pe gustul său.

Foto articol: IvaFoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri