7 Iunie 2022 publicat în Horoscop 860 share-uri

Iată care sunt zodiile care își vor lua revanșa în iubire în cea de-a doua parte a vieții și își vor cunoaște sufletul lor pereche în perioada maturității, trăind o iubire profundă, sănătoasă și completă.  

Iubirea este dulce-amară pentru aceste zodii în prima parte a vieții lor, în cea a tinereții și în anii care preced maturizarea lor emoțională adevărată. Chiar dacă ea nu va avea rezultatul visat și probabil că nu se va termina cu un happy end ca în filme, în care cei doi aleși să trăiască împreună fericiți și până la adânci bătrâneți, iubirea în prima parte a vieții este percepută de următoarele zodii drept o experiență covârșitoare, din care vor avea multe de învățat despre cum ar trebui să arate iubirea adevărată și despre ce ar putea ele să facă pentru a sparge patternul relațiilor nefericite.

Chiar dacă este foarte posibil ca în prima parte a vieții lor să nu rămână cu iubirea trăită în acea perioadă, destinul le promite totuși în a doua parte a vieții o iubire mai matură și echilibrată, una adevărată și armonioasă, bazată pe tandrețe, respect și iubire sănătoasă. Iată care sunt zodiile care își vor lua revanșa în iubire în cea de-a doua parte a vieții și își vor cunoaște sufletul lor pereche în perioada maturității, trăind o iubire profundă, sănătoasă și completă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Zodia Vărsător

Vărsătorul se numără printre acele zodii cu un destin complex și complet, nu întotdeauna atât de facil pe cât și l-ar dori. O parte dintre nativii acestei zodii își găsesc mai greu drumul în viață și calea inimii lor este deseori înșelătoare. Se îndrăgostesc destul de rar și greu și, chiar dacă este foarte probabil ca în prima parte a vieții să trăiască o iubire karmică, răvășitoare și puternică, nu este la fel de sigur că vor rămâne în ea până la sfârșitul vieii lor.

Își învață lecțiile iubirii mai greu, lent, în ritmul lor, însă în a doua parte a vieții vor înțelege mai bine ce fel de persoană li se potrivește și se vor desprinde din tiparuri toxice de relații, făcând alegeri mai înțelepte. Fiindcă se înțeleg mai bine pe ei înșiși în perioada maturității, vor atrage cu ușurință, atunci când se așteaptă mai puțin, o persoană interesantă alături de care vor simți că se deschid și înfloresc din nou, la potențialul lor maxim.

Foto: Naeblys /Shutterstock

Zodia Săgetător

Săgetătorul este o zodie care gândește, trăiește și iubește liber așa că în prima parte a vieții sale, atunci când se va îndrăgosti nebunește, nu va ține cont de sfaturile celor mai în vârstă și mai experimentați decât el și își va asculta inima și imboldurile ei. Însă pentru un procent dintre nativii acestei zodii, este foarte posibil ca prima parte a vieții lor să vină la pachet nu doar cu o iubire mare (poate chiar iubirea vieții lor), dar și cu multă suferință, dezamăgire, cu sentimentul de eșec emoțional și nefericire.

Le va lua ceva timp să își vindece rănile și să accepte că uneori, chiar dacă iubești sau sentimentele de iubire sunt reciproce, nu sfârșești alături de acea persoană din motive de incompatibilitate, imaturitate sau chiar din cauze materiale. Dar perioada de maturitate este una superbă pentru acești nativi Săgetător. Universul va compensa pentru tot ce au pătimit atunci când vor cunoaște o persoană lângă care simt că vibrează pe aceeași lungime de undă, se înțeleg din priviri și hotărăsc că sunt făcuți unul pentru celălalt chiar de la primele întâlniri.

Zodia Capricorn

Capricornul poate fi inclus în topul zodiilor care știu ce vor și ce își doresc din toate punctele de vedere, nu doar profesional și material, ci și emoțional și sentimental. Astfel, în prima parte a vieții lor este foarte posibil să pornească la un drum în doi alături de o persoană pe care o percep ca fiind deosebită și lângă care se văd îmbătrânind și crescându-și nepoții. Nu au nici cel mai mic dubiu în ceea ce privește alegerea lor. Însă uneori potriveala din târg nu se potrivește cu cea de acasă și destinul le poate juca unele feste neplăcute. Astfel, pentru unii nativi Capricorn prima parte a vieții lor vine la pachet cu niște lecții dure, cu dezamăgire și cu tristețe, dar și cu regăsirea forței în interiorul lor de a o lua de la capăt și de a crede în nou în iubire.

Cea de-a doua parte a vieții lor este mai puțin tulbure și turmentata, își vor găsi pacea și liniștea interioară și, atunci când vor face pace cu trecutul lor, vor întâlni o persoană solară, efervescentă și minunată, lângă care simt că trăiesc din nou.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri