7 Iunie 2022 publicat în Horoscop 862 share-uri

Iată care sunt zodiile care își vor lua revanșa în iubire în cea de-a doua parte a vieții și își vor cunoaște sufletul lor pereche în perioada maturității, trăind o iubire profundă, sănătoasă și completă.  

Zodia Leu

Se spune că atunci când cineva iese din viața ta, face loc pentru ca o alta să intre în ea și să ți-o îmbogățească, să ți-o înfrumusețeze, să ți-o completeze. Așa se va întâmpla și în cazul zodiei Leu. Unii dintre nativii zodiei Leu experimentează în perioada de tinerețe o iubire pe care o trăiesc din plin, cu inima curată, cu speranța în iubire și având convingerea că sunt lângă persoana potrivită. Dar cu toată dorința acestora de fericire în doi, destinul le poate fi altfel și… altul, iar adevărata dragoste le este rezervată multora în a doua parte a vieții, atunci când înțeleg cine sunt, ce pot, până unde pot merge pentru binele lor și de dragul persoanei iubite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

După ce iubirea tinereții lor iese din peisaj, posibil după mai multe tatonări de relații, o alta puternică și riguroasă, bazată pe compatibilitate, toleranță și încredere reciprocă îi va lua locul pentru totdeauna. În perioada de maturitate, vor întemeia un cuplu solid și puternic lângă o persoană minunată care îi ascultă, îi înțelege și îi iubește suficient de mult încât să nu îi părăsească niciodată.

Foto: Liderina /Shutterstock

Zodia Taur

Taurul face parte din acele zodii care își cunosc ușor iubirea vieții lor, posibil încă din perioada tinereții. Tinerețea le este frumoasă și efervescentă și o trăiesc din plin într-o stare de îndrăgostire, din preaplinul inimii lor, alături de o persoană lângă care, foarte probabil că vor trăi experiențe inedite și vor construi amintiri pe viață. Însă soarta anumitor Taur care nu se află la ultima lor reîncarnare nu este întotdeauna lină și unii Tauri, deși iubesc stabilitatea și iubirile pe viață, se pot trezi la un moment dat traversând o despărțire care îi bulversează, îi va destructura (pentru ca mai apoi să își adune bucățelele sparte și să renască asemenea păsării Phoenix), le va produce extaz, dar și agonie.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Este foarte probabil că vor suferi mult după această experiență a despărțirii, dar vor învăța să se onoreze mai mult pe ei înșiși, să își asculte dorințele sufletului mai bine, și să lase trecutul în urmă, celebrându-și prezentul și ceea ce află în el. Atunci când se vor vindeca cu totul și își vor deschide inima din nou, o persoană deosebită, alături de care pot întemeia o familie, va apărea din senin și îi va face să creadă din nou în iubire. De data această, este o iubire mai matură, mai stabilă, mai echilibrată și autentică de ambele părți, care nu se va frânge la primele rafale de vânt și probleme pentru că cei doi știu că împreună fac cea mai bună echipă și au dorința de a trece peste bune și rele în doi.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Foto fr si main: vectorfusionart /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri