13 Mai 2022 publicat în Horoscop 1497 share-uri

Nativii Pești sunt adesea persoane greu de înțeles, „alunecoase”, cu o gândire profundă, cu intuiție până la porțile misticului, uneori înzestrate cu puteri paranormale. Relațiile pe care acești nativi le construiesc de-a lungul vieții au o fluiditate aparte și totodată prea puține dintre aceste legături reușesc să influențeze cu adevărat un nativ Pești. Așa cum le este ilustrat și semnul zodiacal, aceștia au un echilibru interior înnăscut, o proprie folosofie a vieții și principii greu de strămutat. Tocmai de aceea este deosebit de interesant să vorbim despre relațiile cosmice ale Peștilor: acele relații care lasă urme adânci în viața lor.

Relațiile cosmice ale zodiei Pești: Flacăra Geamănă

Relația cu Flacăra Geamănă este cea mai puternică pe care o putem construi vreodată, însă nu este obligatoriu să ne întâlnim Flacăra Geamănă în această viață.

Se spune că sufletele erau cândva întregi, complete, perfecte, dar au fost despărțite în aceste două jumătăți: flăcările gemene.

Menite să se caute până se regăsesc, sufletele gemene pot parcurge mai multe vieți până se vor vedea.

Atunci când fiecare a ajuns la maturizarea spirituală supremă, atunci când, singure, nu își mai pot completa menirea, cele două suflete gemene se vor întâlni.

Este, așadar, de înțeles că, spre deosebire de sufletele pereche, fiecare dintre noi are o singură Flacără Geamănă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Relația cu Flacăra Geamănă poate fi de orice natură: amoroasă, părintească, de rudenie, de prietenie, de colegialitate etc.

Relațiile cosmice ale zodiei Pești: Datoriile Karmice

Fiecare dintre noi poartă o serie de probleme de rezolvat, fie create de noi (activări karmice), fie moștenite din familie (datorii karmice familiale).

Legăturile karmice sunt adesea amoroase, iar întâlnirea celor doi parteneri este deosebit de intensă emoțional.

Odată ce s-au întâlnit, pur și simplu cei doi parteneri se gândesc numai unul la celălalt, ca o iubire adolescentină, cu insomnii și fluturi în stomac, cu stângăcii și emoții amuțitoare.

Spre deosebire de întâlnirea cu sufletul pereche, în legăturile karmice cei doi nu au senzația că se cunosc dintotdeauna, ci manifestă o curiozitate acerbă pentru a se descoperi unul pe celălalt.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pe măsură ce partenerii absorb lecțiile karmice, aceștia experimentează diverse situații în cuplu care le aduc suferință. Cu timpul, relația devine toxică și apare necesitatea despărțirii.

Este foarte greu ca cineva să iasă dintr-o relație karmică. Chiar și după despărțire, cei doi parteneri încă se mai caută, încă își mai vorbesc, poate chiar încerca să repare relația.

Despărțirea dintr-o relație karmică aduce sentimente dureroase, brutale, foarte greu de gestionat, aproape patologice am putea spune. Acceptarea apare foarte târziu sau cu eforturi mari.

În astrologie, cea mai mare posibilitate ca nativii Pești să dezvolte relații karmice este cu zodia Leu.

Foto articol: Teo Tarras/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri