Jupiter revine în Berbec după 12 ani! A început (pe 11 mai) un nou ciclu evolutiv, vorbim de noroc, abundență, curaj pentru noi înșine și manifestarea celor mai adânci dorințe

12 Mai 2022 publicat în Horoscop 1404 share-uri

Pe 11 mai 2022, Jupiter, planeta abundenței, a norocului și a expansiunii, a intrat în semnul Berbecului, un semn cardinal de foc, și este un eveniment astral deosebit ce merită consemnat deoarece este pentru prima oară în 12 ani când avem de-a face cu acest tranzit. Așadar, intrăm într-un nou ciclu al evoluției cu ale cărui coordonate energetice ar trebui să ne familiarizăm mai mult pentru a profita din plin de el.

Jupiter va rămâne în semnul Berbecului până pe 28 octombrie 2022 când va face cale întoarsă, înapoi în Pești, și se va reîntoarce pentru o ședere îndelungată și finală în Berbec la sfârșitul anului 2022 până în 2023 (20 decembrie 2022 – 16 mai 2023).

Faptul că Jupiter trece din visătorul, empaticul și emoționalul Pești în debordantul, înfocatul, energicul și pragmaticul Berbec nu este întâmplător și ne va infuza la nivel planetar cu un nou și diferit tip de energie. Lăsăm în urmă energia lui Jupiter în Pești care își concentra atenția asupra procesului de vindecare și autovindecare, asupra clarificării emoțiilor și a conceperii de planuri și visuri și ne îndreptăm către noi începuturi și posibile noi capitole odată cu regăsirea acelei încrederi în sine (și în divinitate) care ne face să mutăm munții din loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Vom fi în schimb îndemnați, sprijiniți și împinși de la spate să ieșim din coconul nostru de inactivitate și lâncezeală, să plonjam direct în manfestarile concrete ale visurilor noastre, să luăm cu curaj atitudine pentru noi și viețile noastre, să promovăm abundența în toate formele ei în existențele noastre și ale celor dragi, să acționăm înspre binele nostru într-un mod constructiv, implicat, asumat, hotărât. Berbecul este un războinic, el nu se dă bătut, ci își urmează calea, își face vocea auzită.

Foto: Tatyana Volkova /Shutterstock

Vibrația curajului este principala energie călăuzitoare a noastră în perioada următoare, iar cei care au curaj (PENTRU EI ÎNȘIȘI MAI ALES) și vor profita de oportunitățile universului vor avea numai de câștigat. Vrem sau nu, lucrurile vor avea tendința de a se intensifica pentru noi, ca și cum o forță invizibilă apasă pedala accelerației în locul nostru, iar noi nu ne conformăm (aceasta nu este energia adevărată a Berbecului), ci ne propulsăm direct acolo unde vrem să ajungem.

Da, și vom ieși din această stare de proiectare și visare. Cu Jupiter în Pești ne-am alinat rănile, le-am pansat, acum ne simțim îndrăzneți și curajoși, animați de entuziasm și dinamism, dornici la rândul nostru să producem schimbări, să creștem, să aruncăm pietricica în univers pentru a produce valuri, inspirație, creativitate, mișcări, evoluție, iar nu stagnare. Este momentul să preluăm cârmele corabiei și să o conducem în direcția în care vrem, acesta este mesajul lui Jupiter în Berbec.

Berbecul nu stă pe loc, Berbecul inițiază, creează, conduce, transformă visele în realitate, inspiră, iar Jupiter va concentra lumina norocului și a abundenței pe aceste aspecte. “Vom experimenta mai mult optimism și entuziasm în diverse domenii ale vieții noastre și ne vom simți pregătiți să acționăm”, afirmă Iva Naskova, astrolog Nebula, pentru https://www.refinery29.com . “Atunci când planeta norocului cade în înfocatul Berbec, nu ne mai ascundem și nici nu ne mai simțim intimidați în a urma ceea ce ne dorim.”

Prin urmare, în unii dintre noi se va manifesta mult mai puternic dorința de independență și autonomie, iar energia Berbecului (care este un deschizător de drumuri) în Jupiter ne conduce acolo unde trebuie să ajungem și să fim. Mulți vor căuta să iasă din parteneriate, relații, joburi, situații care nu le promovează adevăratul potențial sau care nu le furnizează suficiente venituri pentru a se simți mulțumiți și prosperi, mulți își vor construi noi relații, alții vor jongla cu ideea de antreprenoriat, de a iniția un proiect nou sau o afacere, de a trăi experiențe inedite sau de a-și schimba destinul la 180 de grade și poate chiar a alege un alt drum în viață, mai benefic și avantajos, într-o altă țară sau în alte circumstanțe.

Totodată, punctul de atracție al atenției noastre vom fi noi înșine. Mulți dintre noi vor încearcă să se cunoască mai bine, să evolueze, să schimbe aura propriei vieți și să o îmbunătățească, să își depășească autolimitarile, iar în repetate cazuri aceasta va însemna și o socializare activă căci Berbecul este o zodia socială și sociabilă, care iubește să interacționeze, să descopere, să cunoască.

La polul opus, când această energie a Berbecului este exacerbată, iar emoțiile sunt și ele expandate, tendința spre egoism, schimbările de dispoziție, micile crize personale de furie, impulsivitatea, neputința sau agresivitatea pot apărea și ele la suprafață. Este vital pentru propriul echilibru să încercăm să le temperăm și să nu ne lăsăm cuprinși în vâltoarea lor care poate fi uneori copleșitoare. Să nu ne jucăm cu focul, să îl stăpânim.

Foto fr si main: berni0004 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri