13 Mai 2022 publicat în Horoscop 1497 share-uri

Nativii Pești sunt adesea persoane greu de înțeles, „alunecoase”, cu o gândire profundă, cu intuiție până la porțile misticului, uneori înzestrate cu puteri paranormale. Relațiile pe care acești nativi le construiesc de-a lungul vieții au o fluiditate aparte și totodată prea puține dintre aceste legături reușesc să influențeze cu adevărat un nativ Pești. Așa cum le este ilustrat și semnul zodiacal, aceștia au un echilibru interior înnăscut, o proprie folosofie a vieții și principii greu de strămutat. Tocmai de aceea este deosebit de interesant să vorbim despre relațiile cosmice ale Peștilor: acele relații care lasă urme adânci în viața lor.

Relațiile Cosmice ale zodiei Pești: sufletele pereche

Sufletele pereche sunt acelea cu care o persoană poate forma cea mai puternică, intensă, echilibrată și înfloritoare relație amoroasă.

Întâlnirea cu sufletul pereche este răvășitoare și totodată eliberatoare, cei doi parteneri având senzația că sunt două suflete care se iubesc enorm, dar care nu s-au mai văzut de mult și se reîntâlnesc cu un dor de nedescris. Este posibil să fi fost împreună și în vieți anterioare. Cert este că întâlnirea lor este marcată de acest puternic sentiment că se știu deja, se simt, se înțeleg fără să fie nevoie de cuvinte, se acceptă unul pe celălalt, își înțeleg nevoile, pur și simplu sunt foarte compatibili.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Împreună, sufletele pereche formează cuplurile ideale, alea care se iubesc cu adevărat și în care ambii parteneri îmbătrânesc frumos și fericiți.

Nativii Pești adesea își întâlnesc târziu în viață sufletul pereche. Complexitatea lor interioară le poate limita relațiile intime. Chiar dacă pot avea mai mulți parteneri, totuși foarte puține sunt relațiile în care se destăinuie cu adevărat.

Fiecare persoană poate avea mai multe suflete pereche.

În astrologie, sufletele pereche sunt reprezentate de zodiile cu care nativul Pești este cel mai compatibil în relațiile de cuplu.

Horoscopul spune că în relațiile de dragoste Peștii prezintă compatibilitate maximă cu zodiile: Rac, Scorpion, Vărsător.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Compatibilitatea nativilor Pești cu zodia Rac

Ambii parteneri zodii de apă, se înțeleg intuitiv și își oferă unul altuia suportul afectiv de care au nevoie. Ambii parteneri au nevoie de multă afecțiune, tandrețe și romantism în relații, iar Racul reprezintă un partener foarte potrivit pentru Pești din acest punct de vedere.

Racul este sincer în relații și poate chiar extrovertit, astfel că nativul Pești va fi înștiințat întotdeauna cu privire la nevoile partenerului sau. Nativul Pești încurajează Racul în tot ceea ce face, reprezentând pentru acesta din urmă un suport extraordinar în viață.

Peștii nu au nevoie de suport, ci pur și simplu se adaptează apelor în care se scaldă.

Relația celor doi este promițătoare pe termen lung și caracterizată de afectivitate, maternitate, sinceritate.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate
Foto: luboffke/ shutterstock.com

Compatibilitatea nativilor Pești cu zodia Scorpion

Nativii Scorpion își dezvăluie foarte greu sufletul, însă un nativ Pești poate deschide orice ușa închisă. Mai mult decât atât, nativul Pești nici măcar nu are nevoie să deschidă acea ușa, căci intuiția sa puternică și capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, până în cele mai adânci umbre ale sufletului, așadar va ști să citească, cu delicatețe și răbdare, un Scorpion.

De asemenea, spiritul liber al nativului Pești va cuceri cu ușurință Scorpionul.

Atunci când au aceleași scopuri și valori în viață, cuplul Pești-Scorpion devine deosebit de puternic, iar dragostea lor va străbate timpul și va trece orice obstacol.

Compatibilitatea nativilor Pești cu zodia Vărsător

Aer și apă? Vărsătorii sunt zodii de apă, puternic ancorate în viitor, cu o minte sclipitoare, cu o imaginație debordantă și spirit de muncă. Nativii Pești vor privi fascinați un Vărsător, chiar dacă nu întotdeauna îl vor putea înțelege. Și reciproca este valabilă.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Ei bine, apa și aerul pot face casă bună, căci vântul poate ridica furtuni și tot el poate liniști și cea mai învolburată mare.

Acest cuplu este foarte interesant, efervescent, iar partenerii se bucură de libertate și încredere reciprocă. Împreună devin familiști, devin uniți, chiar și când se ceartă, și pe căi diferite reușesc să construiască un întreg. Ca într-o echipă, când unul este constructorul, altul desigerul și așa mai departe.

Atunci când se înțeleg și privesc viața prin prisma unor valori comune, acest cuplu devine o forță. Împreună reușesc să își împlinească visurile cele mai profunde, căci își acordă libertate și suport deopotrivă. Au multe discuții interesante și nu se plictisesc unul de celălalt. Citeste continuarea in pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri