17 Mai 2022 publicat în Horoscop 200 share-uri

În numerologie, Cifra Destinului 1 aduce puterea de a străluci, de a arde neîncetat focul iubirii și al minții, de a lumina până și cele mai îndepărtate umbre, reprezentând totodată o persoană magnetice, puternică, inteligentă, ce iese cu ușurință în evidență. Femeia cu Numărul Destinului 1 prezintă calități extraordinare despre care vă invităm să aflați mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Cum calculezi Numărul Destinului?

Înainte de toate, te invităm să aflii care este Cifra Destinului care te reprezintă.

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Excepție fac însă Numerele Maestre 11, 22, 33 și 44, care nu se reduc.

Femeia cu Cifra Destinului 1

Născută sub Cifra Destinului guvernată de Soare, aceasta prezintă o fire magnetică și plină de energie, mânată de scopuri mărețe în viață și fiind înzestrată cu determinare, putere interioară de a trece peste toate obstacolele, dar și de capacitatea de a aduce binele în lume, așa cum Soarele aduce lumina în întuneric.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Este o persoană atractivă, magnetică, întorcând capul tuturor pe unde trece. Nu poate sta ascunsă într-un colț, fiind extrovertită și ajungând, chiar și când nu își dorește, în centrul atenției.

Își creează de-a lungul anilor un stil aparte, începând de la modul în care se îmbracă și culminând cu modul în care își trăiește viața. Chiar dacă finanțele sunt importante, ambițiile ei țintesc însă mult mai sus. Este altruistă și plină de emoție, deși firea sa puternică contrastează cu sufletul sau sensibil.

Este o persoană hotărâtă, determinată, caracterizată de curiozitate, explorare și acțiune.

Foto: Subbotina Anna/shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 1: în carieră

Foarte ambițioasă, muncitoare și cu un ritm rapid de a rezolva lucrurile, femeia cu cifra destinului 1 avansează rapid în carieră încă din primii ani în care încerca să se afirme.

Este foarte serioasă în ceea ce face, este bine organizată, astfel încât își etapizeaza pașii succesului și știe foarte bine să își dozeze resursele, astfel încât să nu ajungă în perioade de criză sau colaps.

Fire magnetică, se va face cu ușurință remarcată între colegii de muncă și partenerii de afaceri, nu doar prin prisma rezultatelor sale bune, ci și prin personalitatea sa extrovertită.

Femeia cu cifra destinului 1 este o prezență plăcută, cu un umor aparte, care știe să țină aprinse cele mai interesante sau dificile discuții.

Peste toate acestea presărăm și puterea sa de convingere și manipulare, care o ajută și mai mult să obțină ceea ce își dorește.

Așadar, femeia cu cifra destinului 1 este o invingatoare, cu abilități de lider, care știe să se facă respectată și chiar invidiată.

I se potrivesc, așadar, funcțiile de conducere, de lider, putând fi totodată și o antreprenoare de succes. Poate lucra deopotrivă singură sau în echipă. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri