19 Mai 2022 publicat în Horoscop 415 share-uri

Sezonul Gemenilor ne infuzează cu o energie nouă, aflată sub semnul vitalității, care ne face să căutăm prezența celorlalți și să ne conectăm la lumea și la oamenii din jurul nostru întru scopul de a învăța, de a asculta și de a cunoaște.

Cu debutul lui Mercur retrograd, revenirea lui Jupiter în zodia Berbecului după o perioadă de 12 ani, o eclipsă totală de lună în Scorpion și cu sezonul Gemenilor pe punctul de a ne bate la ușă în plină forță pe 20 mai, putem spune că energia lunii 2022 este una fabuloasă din punct de vedere astral. Se află într-o continuă dinamică și transformare și fiindcă o putem numi oricum, dar nu plictisitoare sau statică, să spunem despre ea că este interesantă.

Astfel, pe 20 mai Soarele va intra în semnul Gemenilor și va rămâne aici până pe 20 iunie, dând oficial startul sezonului Gemenilor. În această mișcare a sa, Soarele va trece și deasupra Pleiadelor (un roi stelar de circa 3000 de stele din care 9 sunt mai strălucitoare și impregnante de o lumina vibrationala înaltă) și le va activa energetic puterea vindecătoare. În România sub cunoscute și sub denumirea populară de “Cloșca cu pui”. Urmează o lună care va sta sub semnul clarității mentale, al socializării și al unui optimism mai pregnant, iar energia acestei perioade este una mai alertă și ne infuzează cu o doză considerabilă din prospețimea ei și a noilor începuturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii
Foto: Valerio Pardi /Shutterstock

Zodia Gemeni este o forță cerebrală ce încurajează auto-exprimarea, prin urmare ne va impulsiona să fim mai vocali și vocea noastră să ajungă la urechile și inimile celorlalți, ne va susține să ne exprimăm sentimentele, trăirile și gândurile, să ne spunem propria poveste de viață sau să ascultăm cu mai multă atenția vorbele celorlalți și povestea lor, totul cu scopul de a suda această interconexiune care ne leagă la un nivel mult mai profund decât pare la o prima vedere.

Vom fi mai animați ca niciodată de spiritul curiozității, mai alerți mental, vom fi tentați să ne deschidem inimile, mințile și limbile în fața celorlalți și să ne conectăm la lumea care vibrează în jurul nostru, să fim parte din ea. La urma urmei, zodia Gemeni este guvernată de Mercur, planeta comunicării), așa că vom fi mai atenți la ce mesaje comunicăm, cum le comunicăm, cum le transmitem celorlalți vorbe care le pot schimba viața. Să nu va mire nici dacă intrăm din nou în pielea elevului și ne vom simți dornici să absorbim informații, să le primim sau să le dăm mai departe. Forța și rolul conectării la ceilalți sunt subestimate, însă ele sunt puternice și ne pot îmbogăți și schimba viața și sufletele în moduri infinite. La urma urmei, lecțiile cele mai bune și ale rele din viață noastra au fost învățate prin intermediul celorlalți sau în relație cu ei.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

“La un nivel mai profund, Gemenii ne ajută să construim un pod între eurile noastre umane și cele ale sufletului nostru. Reprezentată de semnul gemenilor, unde un geamăn este nemuritor și celălalt este muritor, această zodie ne amintește că suntem deopotrivă trup, dar și spirit, și că este important să avem grijă de ambele aspecte a ceea ce suntem. Dacă te-ai străduit să accepți anumite evenimente de viață sau să creezi un echilibru între aceste părți, este posibil să descoperi că sezonul Gemenilor aduce sprijinul și cunoașterea necesare pentru a aduce armonia”, ne lămuresc astrologii de pe https://foreverconscious.com.

Foto: Dzhulbee /Shutterstock

În următoarea perioadă, ne va face deosebită plăcere să ne aflăm în preajma sufletelor înrudite cu noi, cu care simțim că rezonăm, dar chiar și în preajma celor față de care, instinctiv, nu ne simțim foarte apropiați, dar care ne fascinează prin ceea ce au de transmis. Nu vă lăsați însă stăpâniți de impulsivitate și nerăbdare și încercați să selectați informațiile oferite/primite, trecându-le prin filtrul propriei minți. Iar dacă vi se încredințează un secret, nu îl divulgati, cinstiți încrederea celui care vi l-a împărtășit și atâta timp cât nu este al vostru nu-l propagați pe cale verbală.

De asemenea, zodia Gemeni se numără printre cele mai deschise și flexibile semne ale zodiacului așa că să nu fim surprinși de dorințele inedite care se vor naște în sufletele noastre, chiar și în cele mai “cuminți”, de a ne depăși limitele, barierele, chiar și obișnuința de izolare. Sângele ne circulă parcă un pic mai repede prin vene în această perioadă. Ne dorim să facem lucrurile un pic “altfel”, să ieșim din zona noastră de confort și să ne împingem singuri (fiindcă suntem mai multe decât pregătiți) în brațele schimbării și ale noului, ale unor noi începuturi. Dorul de noutate, de experiențe noi, de noi oameni, de idei și gânduri diferite de cele cu care suntem obișnuiți își face din ce în ce mai pregnant loc în inimile noastre.

Sezonul Gemenilor este un sezon al vieții și al vitalității, care ne va impulsiona să ieșim din casele noastre, din bârlogurile noastre calde și confortabile, pentru a simți că trăim cu adevărat și că suntem vii. “Energia Gemenilor accelerează lucrurile și energetic vorbind, ne simțim cu toții mai sociabili și mai dornici să ieșim, avem tendința de a face planuri și de a căuta distracția”, declară Maria Marmanides, autoare și astrolog pentru publicația https://www.popsugar.co.uk.

Foto fr si main: Gergely Zsolnai /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri