20 Mai 2022 publicat în Horoscop 189 share-uri

Cifra destinului 2 este un număr al echilibrului, al dualității, al interacțiunii și prieteniei, al iubirii de semeni, al generozității și empatiei. Femeile care prezintă Numărul Destinului 2 se pot confrunta cu o serie de provocări în fațacărora pot afla cum să reacționeze urmărind principalele influențe ale Cifrei Destinului 2. Dacă Numărul Nașterii pentru voi este 2, vă invităm să descoperiți toate influențele benefice pe care acesta vi le aduce din punctul de vedere al numerologiei.

Cum calculezi Numărul Destinului (Cifra Destinului sau Numărul Nașterii)?

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Excepție fac însă Numerele Maestre 11, 22, 33 și 44, care nu se reduc.

Femeia cu Cifra Destinului 2

Cifra destinului 2 îi aduce acesteia echilibru în viață și în alegeri, cumpătare, blândețe și o intuiție profundă.

Aceste femei sunt maestre ale artei diplomației și rareori le suprinzi pierzându-și cumpătul. Au o răbdare de fier și își urmează cu perseverență scopurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Sunt persoane foarte calculate, astfel că înainte de orice acțiune sau orice cuvânt întâi își ascultă intuiția și rațiunea, abia apoi vor ști ce să spună și ce să facă.

Aceasta înseamnă că aceste femei nu se grăbesc, au nevoie de un timp propriu pentru a-și lua deciziile, așadar am putea spune că în general, în viață, au ritmul lor de a acționa.

Pentru că sunt înzestrate cu o puternică empatie, aceste femei înțeleg sentimentele și rănile care se ascund în spatele comportamentului negativ al celorlalți. Tocmai de aceea iartă, depășesc tensiunile cu ceilalți, sunt împăciuitoare și generoase.

Pentru că cifra 2 înseamnă dualitate, aceste femei sunt fidele relațiilor pe care le au.

Obișnuiesc să aibă mulți prieteni și adesea li se cere sfatul.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Tanya Sid/ shutterstock.com

Femeia cu Cifra Destinului 2: în carieră

În carieră femeia cu Cifra Destinului 2 avansează în ritmul ei către succes. Pentru că are tendința să fie perfecționistă și totodată să caute răspunsuri în interiorul ei, să înțeleagă cine este cu adevărat, să se descopere spiritual, încă din tinerețe va ști care este cărarea ei, pe ce drum să meargă.

Prin urmare își va alege direcția în viață și va lucra perseverent pe acest drum. Cântărind atent fiecare decizie pe care o ia, mizând totodată și pe intuiție și fiind ajutată de calitățile sale de a comunica diplomatic și de a înțelege profunzimea reacțiilor celorlalți, nu este de mirare că va ajunge destul de repede la scopurile dorite. Poate fi un lider iubit sau un membru cheie al echipei.

De asemenea, o întâlnim adesea venind cu cele mai bune soluții în rezolvarea problemelor. Este însă de menționat că nu va descâlci problemele ce necesită rezolvare imediată, căci femeile cu Cifra Destinului 2 nu sunt oamenii momentului. Au nevoie de timp să se gândească, să cântărească lucrurile.

Relația cu colegii de muncă este foarte bună și poate obține cu ușurință colaborările și parteneriatele de care are nevoie. Nu are trac în public și este o fire foarte sociabilă, așadar în lumea afacerilor se va face repede cunoscută. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri