20 Mai 2022 publicat în Horoscop 189 share-uri

Cifra destinului 2 este un număr al echilibrului, al dualității, al interacțiunii și prieteniei, al iubirii de semeni, al generozității și empatiei. Femeile care prezintă Numărul Destinului 2 se pot confrunta cu o serie de provocări în fațacărora pot afla cum să reacționeze urmărind principalele influențe ale Cifrei Destinului 2. Dacă Numărul Nașterii pentru voi este 2, vă invităm să descoperiți toate influențele benefice pe care acesta vi le aduce din punctul de vedere al numerologiei.

Femeia cu Numărul Destinului 2: în familie și relații de cuplu

Cifra Destinului 2 are o energie feminină, plină de căldură, de împăcare, de iubire și iertare. Și asta vor simți atât membrii familiei în prezența acestei femei, cât și partenerul de viață.

Este o prezență dorită, pur și simplu toți îi duc dorul când nu este prezentă.

Știe să atenueze discuțiile în contradictoriu, astfel că persoanele puse pe ceartă își pierd repede elanul în fața ei.

Relația de cuplu a femeii cu Numărul Destinului 2 este plină de romantism și armonie, dar și de libertate. Știe să îi ofere partenerului suportul de care are nevoie, dar și libertatea ce îi permite să se dezvolte și să se descopere.

Cifra 2 este a familiei, un număr al dualității. Femeia cu Cifra Destinului 2 este astfel o persoană fidelă, care dorește să rămână în relația în care simte că există dragoste adevărată. Își dorește să îmbătrânească lângă partenerul său, căutând o relație sigură, care să îi ofere și stabilitate în timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Față de membrii familiei și față de copii, manifestă blândețe și înțelegere, oferindu-și ajutorul ori de câte ori este nevoie. Îi place să fie prezentă lângă cei dragi, să petreacă timp lângă aceștia, așadar nu va opta pentru locuri de muncă aflate la distanță.

Oricât de îngăduitoare este, trebuie să aibă grijă să nu tolereze în relații ceea ce nu este de tolerat. Așadar, este bine să nu accepte un comportament inadecvat, nepotrivit sau care pur și simplu nu o face fericită din partea partenerului de viață.

Sursa foto: VladislavNice/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri