24 Mai 2022 publicat în Horoscop 256 share-uri

Femeile cu Cifra Destinului 3 sunt fermecătoare și fascinante, înzestrate cu o inteligență aparte și cu o mare putere de convingere. Vă invităm să descopeiriti care sunt calitățile și defectele femeilor cu Numărul Destinului 3.

Cum calculezi Numărul Destinului (Cifra Destinului sau Numărul Nașterii)?

Energia destinului tău este compusă din toate numerele din care este compusă data ta de naștere. Calculul numărului destinului este foarte simplu. Practic, nu trebuie decât să faci câteva adunări simple.

De exemplu, dacă te-ai născut în dată de 9 aprilie (a 4-a) 1988, numărul destinului tău îl vei afla astfel:

Adună 9+4+1988 = 2001 Adunăm apoi cifrele rezultatului, până obținem un număr compus dintr-o singură cifra, în cazul nostru 2+0+0+1 = 3.

Femeia cu Cifra Destinului 3

Acesta femeie este guvernată de energia îndrăzneață a lui Marte, care îi aduce dinamism și putere de acțiune.

O vedem tot timpul implicată într-o activitate, mergând prin viață cu o energie debordantă. Nu de puține ori cei din jurul ei se întreabă cum de poate face atât de multe lucruri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

La polul opus însă, când toată această efervescență se termină, se poate confrunta cu lenevirea. Tocmai de aceea trebuie să fie atentă, căci va avea tendința să înceapă lucruri interesante, chiar mărețe, însă spre final să le abandoneze sau pur și simplu să nu le ducă până la capăt.

Optimismul femeii cu Cifra Destinului 3 este formidabil. Indiferent de greutățile viețîi, ea reușește să își găsească puterile interioare, să treacă peste emoțiile negative, să se vindecer și să își păstreze puritatea interioară, văzând în continuare în special jumătatea plină a paharului.

Deși învață din greșeli și arareori repetă greșelile făcute, totuși are încredre în oameni până la naivitate, de aceea, uneori, poate fi mințită, păcălită, trădată. Va reuși însă să treacă peste toate acestea, fără să poarte ranchiună, fără să își lase sufletul otrăvit de ură, ci pur și simplu mergând mai departe, către toate celelalte frumuseți și bucurii ale lumii care o așteaptă.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Femeia cu Cifra Destinului 3: în carieră

În carieră, femeia cu Cifra Destinului 3 este deosebit de creativă. Tocmai de aceea va reuși să rezolve până și cele mai buclucașe probleme la locul de muncă.

De asemenea, perseverența o ajută să meargă mai departe și să depășească obstacolele. Lenea poate interveni doar atunci când se instalează rutina.

Tocmai de aceea recomandăm locuri de muncă dinamice, care necesită creativitate ori deplasări sau pur și simplu intervenții care îi pun mintea la contribuție de fiecare dată, cum ar fi cazurile din medicină de urgență.

Optimismul său o ajută să nu renunțe ușor în fața necazurilor, așadar, dacă va alege calea antreprenoriatului, sunt șanse foarte mari să aibă un succes răsunător.

În general, la începutul carierei sale, este posibil să încerce mai multe domenii de activitate, așadar nu este de mirare să o găsim mai târziu că știe să facă foarte multe lucruri. Abia după vârsta de 30 de ani va reuși să își găsească o cale (sau două-trei) pe care să mergă mai departe cu toate puterile, dezvoltându-se rapid și răsunător.

Indiferent de domeniul de activitate ales, aceste femei cu cifra destinului 3 sunt lideri prin definiție. Conduc cu carismă și nu dictatorial, astfel că toți ceilalți se uită cu speranță către soluțiile pe care le găsesc și adoră să lucreze împreună cu această femeie.

Foto: Subbotina Anna/ shutterstock.com

Femeia cu Numărul Destinului 3: în familie și relații de cuplu

Femeia cu cifra destinului 3 are o fire complexă și neliniștită, cu o intensă individualitate și nevoie de libertate. Chiar dacă inatoarce cu ușurință privirile celorlalți și va fi adorată de mulți bărbați, totuși, în realitate, nu orice bărbat o poate înțelege.

Tocmai de aceea în dragoste se poate confrunta cu unele eșecuri, însă nu va renunța niciodată să caute iubirea adevărată. Dacă au mare noroc, își pot întâlni sufletul pereche la vârste tinere, însă, de obicei mai târziu vor găsi bărbatul care le aduce fericirea.

În cuplu, femeia cu cifra destinului 3 este creativă și plină de viață, pune la cale mai mereu surprize pentru partener, îi place să călătorească, nu ratează niciun concediu, iar persoana iubită nu va cunoaște rutina.

Este dedicată cuplului și serioasă, iar pentru familia sa va lupta cu orice preț.

Copiii nu se vor plictisi cu o astfel de mamă, vor învăța și ei să exploreze, să fie sociabili, să cunoască mulți oameni și poate că lumea li se va părea și lor mai mică.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri