17 Mai 2022 publicat în Horoscop 200 share-uri

În numerologie, Cifra Destinului 1 aduce puterea de a străluci, de a arde neîncetat focul iubirii și al minții, de a lumina până și cele mai îndepărtate umbre, reprezentând totodată o persoană magnetice, puternică, inteligentă, ce iese cu ușurință în evidență. Femeia cu Numărul Destinului 1 prezintă calități extraordinare despre care vă invităm să aflați mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Femeia cu Numărul Destinului 1: în familie și relații de cuplu

Încă din copilărie se remarcă prin independența sa, reușind să uimească adulții atât prin faptul că poate face multe lucruri încă de la o vârstă fragedă, cât și prin mintea sa sclipitoare și puterea de a rezolva obstacolele.

În familie poartă o poziție centrală, pur și simplu toți membrii familiei se învârt în jurul său. Știe să atârnească zâmbetele și să aducă voia bună chiar și în cele mai tensionate situații.

În relațiile de cuplu, femeia cu cifra destinului 1 poate genera invidie pentru partenerul său, mai ales dacă acesta se află într-o perioadă tulbure a vieții sale.

De aceea, pentru a dezvolta relații de cuplu armonioase, femeia cu cifra destinului 1 are tendința să se îndrepte către parteneri mai maturi. Totodată, îi plac oamenii egergici sau chiar sportivi, nu de alta, dar în caz contrar le va fi greu să țină pasul cu această super femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Unoeri, femeia cu cifra destinului 1 poate avea tendința de a controla relația și partenerul, iar dacă devine geloasă, poate fi de temut. Ca să nu mai spunem că nu este indicat să fie mințită ori înșelată.

Poate să fie atrasă de gătit și va face tot ce îi stă în putință pentru a aduce confortul celor dragi.

În viața intimă îi place să exploreze și în niciun caz nu va lăsa rutina sau plictiseala să se instaleze în dormitor.

Ca și mama, femeia cu cifra destinului 1 este pe cât de pretențioasă, pe atât de atentă, răbdătoare și tandră cu copiii săi.

Ea va dori să evite cearta și critica în relația cu copiii săi, mizând în special pe puterea exemplului. Și bine face, căci specialiștii au demonstrat deja că cel mai mult contează atașamentul părinte-copil și puterea exemplului în relația cu cei mici, fiind cele mai eficiente pentru a crește armonios un copil.

Indiferent de credințele în care a crescut, femeia cu cifra destinului 1 își dorește să se dezvolte permanent, așadar probabil încă din perioada sarcinii va citi multe cărți despre parenting, despre sănătatea micuților, despre creșterea și educarea copiilor.

Așadar va fi la curent cu cele mai bune sfaturi ale specialiștilor din domeniu.

Femeia cu cifra destinului 1 va fi însă pretențioasă când vine vorba de școli, cursuri opționale, liceu și așa mai departe pentru copiii săi. Va face tot ce-i stă în putință pentru a crea o relație frumoasă între copil și școală, ajutându-l pe cel mic să găsească metoda cea mai potrivită de a învață și a se dezvolta.

Femeia cu cifra destinului 1 este fascinantă și efervescentă, adesea admirată până la invidie de către cei din jur.

Sursa foto articol: Inara Prusakova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri