10 Mai 2022 publicat în Horoscop 792 share-uri

Vărsătorii sunt imprevizibili în ceea ce privește relațiile în viață, însă oricât de tare i-ar lovi viața, reușesc să își facă prieteni adevărați și care să le fie alături pentru totodeauna. Comunicarea sinceră și responsabilă a acestora îi ajută să construiască legături cu cei din jur, însă nevoile lor spirituale îi determină să parcurgă legături karmice devastatoare. Vă invităm să descoperiți care sunt relațiile cosmice ale nativilor Vărsător și cum îi influențează aceste legături deosebit de importante din viața lor.

Relațiile cosmice ale zodiei Vărsător: Flacăra Geamănă

Spre deosebire de sufletele pereche, Flacăra Geamănă este doar una pentru fiecare suflet.

Se spune că sufletele erau cândva întregi, perfecte, complete. Însă acestea au fost despărțite în jumătate, așa au luat naștere cele două suflete gemene sau Flăcările Gemene.

Așadar fiecare dintre noi are o singură Flacără Geamănă, iar cele două suflete se caută vieți la rând până când se vor regăsi.

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă are loc atunci când maturizarea și evoluția spirituală este completă, iar mai departe, depășirea crizelor din viață și dobândirea unor împliniri supreme vor avea lor doar când cele două suflete gemene se întâlnesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Relația cu Flacăra Geamănă poate fi de orice natură și nu doar amoroasă așa cum se întâmplă în cazul sufletelor pereche.

Așadar Flacăra Geamănă poate fi o rudă, un părinte, un frate, un coleg, un iubit, un prieten și așa mai departe.

În astrologie, cea mai mare probabilitatea este ca Flacăra Geamănă a Vărsătorilor să fie în zodia Fecioară.

Foto: Kiselev Andrey Valerevich/ shutterstock.com

Relațiile cosmice ale zodiei Vărsător: Datoriile Karmice

Datoriile karmice ale Vărsătorilor nu sunt neapărat mari, ele pot veni mai degrabă din familie sau vieți anterioare, însă Vărsătorii au darul de a și le repara singuri. Relațiile Karmice vin mai degrabă în viața lor pentru a le stabili limitele și echilibrul în relații.

Ca orice astfel de legătură, relația karmică debutează în viața acestora cu emoții deosebit de puternice, precum relațiile adolescentine. Simt fluturi în stomac, au insomnii, stau cu ochii pe telefon să prindă orice apel, orice mesajj și nu se mai pot concentra la nimic altceva.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Deși emoțiile sunt cu adevărat covârșitoare, totuși în relațiile karmice există o diferență foarte mare încă de la început față de o întâlnire cu sufletul pereche: nu există acea senzație că se cunosc de când lumea, ci mai degrabă partenerii sunt deosebit de curioși să se descopere unul pe celălalt.

Atracția într-o relație karmică este deosebit de puternică, practic este imporsibil ca cei doi să i se opună. Pe măsură ce relația inatinteaza și lecțiile karmice sunt absorbite (dobândirea acestor lecții este, însă dureroasă), cei doi parteneri ajung la concluzia că, deși nu există mari schimbări, totuși relația lor devine toxică, oricât de mult ar încerca să o repare. Pentru că, de fapt, legătura lor nu își mai are rostul, odată ce lecțiile karmice au fost învățate.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Despărțirea dintr-o relație karmică este deosebit de dureroasă și dificilă, cei doi prelungensc prea mult finalul relației. Apoi, chiar și după „despărțirea oficială” ei continuă să se mai caute. Un final blând, treptat, etapizat este adesea cel mai potrivit pentru ieșirea dintr-o legătură karmică.

În astrologie, cea mai mare probabilitate pentru ca Vărsătorii să dezvolte o relație karmică este cu zodia Taur.

Sursa foto articol: MoVille/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri