6 Mai 2022 publicat în Horoscop 10333 share-uri

Fiecare zodie și fiecare nativ primește darul său aparte atunci când se naște, însă pentru anumite zodii aceste daruri pot fi considerate puteri paranormale. Acești nativi pot accesa informații, dar și emoții și percepții dincolo de limitele logicii. Iată care sunt zodiile cele mai înzestrate cu puteri paranormale.

Zodii cu puteri paranormale: Rac

Știm deja că acești nativi sunt sensibili și că reușesc să înțeleagă oamenii și reacțiile acestora într-un mod profund, conștientizând rănile și vulnerabilitățile acestora.

Cunoaștem Racii ca fiind persoane sufletiste, altruiste, binevoitoare și implicate în suferințele celorlalți.

De asemenea, Racii, pe cât sunt de romantici, pe atât sunt de practici. Poate ca nu sunt oamenii vitezei, însă au un ritm propriu prin care ei chiar ajung la rezultatele dorite.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Dacă acești nativi reușesc să treacă dincolo de puterea emoțiilor din prezent și să se conecteze la simțurile lor profunde, vor reuși să pătrundă tainele prezentului și viitorului, având ca principala sursă a puterii lor empatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Horoscop: zodii care gândesc ca un învingător și atrag succesul prin atitudinea lor pozitivă Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet

Pot avea experiențe de tip deja vu, pot simți că se distanțează de corpul lor, însă cea mai intensă putere a lor rămâne aceea de a ști, de a înțelege sau de a simți adevărul, indiferent de timpul în care a avut loc.

Așadar, Racii primesc puterea paranormală a clarviziunii, știind adevărul dincolo de orice aparență sau găsindu-l în orice întuneric.

Nativii Rac pot simți clarviziunea ca fiind o intuiție puternică ce îi cuprinde. De exemplu vor ști când sunt mințiți, vor ști ce rezultate vor avea în urmă unor acțiuni, pot vedea frânturi dintr-o altă realitate sau poate din viitor ori legate de viața altcuiva.

Dând frâu liber simțurilor pe care le au, acești nativi pot dezvolta puterea lor, ajungând la rezultate extraordinare.

Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață!  Acestea sunt zodiile cel mai puternic afectate de Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie. Li se vor întâmpla multe lucruri frumoase, pot avea loc schimbări de destin pentru ele! Horoscop: Top 3 zodii care vor găsi iubirea la finalul acestui an

Zodii cu puteri paranormale: Balanță

Balanțele vor duce întotdeauna o viață bogată, nu neapărat din punct de vedere material, ci mai ales spiritual. Iar viața lor este, de asemenea, și agitată.

La un moment dat, începând cu adolescența târzie, vor simți că le este greu să își găsească locul, menirea, vor avea o efervescență interioară care nu le va da pace mult timp, îi va determina să călătorească, să simtă nevoia să cunoască oameni din alte locuri, țări, culturi, le este greu să rămână în curtea rădăcinilor familiale.

Toate acestea li se întâmplă pentru că acești nativi au o karma foarte bogată și diversă, au trecut prin multe reîncarnări și au acumulat multe experiențe, maturitate spirituală, dar și datorii karmice.

MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei
Foto: Ironika/ shutterstock.com

Locul lor poate fi oriunde în lume sau poate în mai multe zone ale globului. Tocmai de aceea călătoriile le fac bine cu adevărat și îi ajută să se reconecteze cu ei înșiși.

Puterea paranormală a acestor nativi este retromemoria și aceasta se referă întocmai la numărul mare de reîncarnări ale acestor nativi.

Pot întâlni oameni față de care să simtă emoții deosebit de intense și confuze, foarte probabil suflete alături de care au trăit experiențe deosebit de importante în vieți anterioare.

De asemenea, pot avea vise foarte dificil de interpretat, dar pe care, în sinea lor, să le simtă ca fiind reale, ca făcând parte din realitatea lor spirituală, chiar dacă acestea nu aparțin momentului.

Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găsi fericirea MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Februarie 2023: Luna Iubirii ne aduce romantism, energie și creativitate

De asemenea, acești nativi pot vedea umbre ale timpului sau le pot simți, fie prezențe sufletești, fie pot simți memoria unui loc.

Zodii cu puteri paranormale: Pești

Poate una dintre cele mai mistice și aproape imposibil de înțeles dintre zodii, Peștii rămân „alunecoși” și ancorați într-o altă realitate, lume pe care rareori ne lasă să o vedem.

Peștii pot pătrunde în zonele umbrite ale Universului, acolo unde lumina nu ajunge, la fel și în sufletul oamenilor. Conexiunea lor cu ceilalți este foarte greu de dibuit, căci ei înțeleg ceea ce noi nici nu știm că există, iar peste toate acestea, reușesc să rămână destul de neutri în fața a tot ceea ce simt.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Rămân focusați pe propriile valori, pe fericirea lor, ca și când ar fi cei mai mari maeștri ai îmbinării între egoism și altruism. Nu le poți premedita mișcările și recațiile, fiind destul de imprevizibili în unele aspecte ale vieții și ale relațiilor interumane.

Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023 Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Puterea lor paranormală este magia. Pentru că dincolo de întinderea profundă în adevărurile Universului, acești nativi rămân, așa cum am spus mai sus, focusați pe propria viață. Iar ițele spirituale pe care le dețin le permit să obțină de la Univers și de la viață ceea ce își doresc cu adevărat. Ca și când au o dorință arzătoare în sine lor, iar Universul, hocus-pocus, le pune la dispoziție ceea ce au nevoie sau chiar le îndeplinește dorința.

Peștii chiar trebuie să aibă grijă ce își doresc. Mai mult decât atât, aceștia pot fi considerați maeștri în ceea ce privește folosirea Legii Atracției în Univers. Ei cer, iar viața le oferă.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri