5 Mai 2022 publicat în Horoscop 6756 share-uri

Sunt câteva zodii în horoscop care s-au născut spirite libere, neîmblânzite, nonconformiste și îndrăznețe în felul lor, cu o gândire imposibil de subjugat și care vor vedea întotdeauna dincolo de structuri și tradiții, încercând să trăiască într-un mod pe care ele îl simt ca fiind “liber”.

Indiferent de ceea ce se va întâmpla în jurul lor și de etapa vieții în care se află, mai devreme sau mai târziu, aceste zodii își vor descoperi, conștientiza și valorifica acest foc interior care este, de fapt, comoara lor călăuzitoare.

Zodia Vărsător

Este practic inevitabil să nu trecem la loc de cinste în topul spiritelor libere zodia Vărsător. Vărsătorul este acea zodie care cu timpul, deși pe anumite perioade ale vieții sale poate încerca să se adapteze condițiilor și structurilor tradiționale din jurul său, își va da seama că ea nu este cu adevărat fericită decât dacă își trăiește viața în propriul său mod, neconvențional, autentic, dar în concordanță cu modul în care simte și gândește. Un Vărsător este un rebel înnăscut, nu se va conforma regulilor societății în totalitate și le va urma pe cele în care crede și care îi deservesc și crezurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Este adevărat, poți iubi un Vărsător și te poate iubi la rândul său până dincolo de viață și înapoi, dar niciodată nu îi vei putea subjuga spiritul său liber. Vărsătorul are un spirit puternic, blând și bun, dar care, cu toate bunele sale intențîi de a vedea pace și bine în jurul sau, nu va putea să își trăiască viața după cum îi spun sau își aștern alții. Are instincte foarte bune, o judecată lucidă care îi permite să vadă lucrurile așa cum sunt, este spontan și se va lăsa dus de val și de intuiția sa de-a lungul vieții.

Zodia Săgetător

Și Săgetătorul are o doză foarte mare de libertate în adâncul ființei sale, care îl strigă din când în când să o onoreze și să o urmeze. De aceea, această zodie va călători foarte mult de-a lungul vieții sale căci va simți chemarea spiritului său liber, care nu este neapărat legat de un loc anume, de un stil de viață anume sau de anumite structuri și tradiții. Sagetatorii nu își doresc neapărat să schimbe lumea ca Vărsătorul, dar își doresc să creeze schimbare în oamenii din jurul lor, să îi învețe, să îi influențeze, să le inspire și să le trezească și lor spiritele.

Chiar dacă aparent nu au nicio problema în a urma regulile societății, Săgetatorii vor face lucrurile în stilul lor unic, deseori nonconformist și original. Au o sete nestinsă pentru aventură, noutate, și un apetit insațiabil pentru experiențe noi și lucruri care să îi entuziasmeze. Sunt în permanentă căutare de a-și extinde orizontul experiențelor lor.

Foto: Billion Photos /Shutterstock

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este un semn mobil și un semn de aer, ceea ce vorbește enorm despre structura sa interioară liberă și adaptabilă, despre capacitatea să de a se lăsa purtat de val și de a “curge” odată cu fluxul vieții. Nativii Gemeni au un grad înalt de spontaneitate, un intelect deosebit, sunt deschiși și receptivi noutății și schimbării și deloc rigizi, de aceea nu țin în mod necesar la tradiții și status-quo. În adâncul inimii lor și ei sunt niște spirite libere care adoră să exploreze lumea în diversitatea ei, fără însă a se atașa prea mult de un mod tradițional de viață sau de un anumit mod de a gândi și a fi.

Ei încearcă să își îmbunătățească propria persoană și să își dezvolte în ei acele calități care le permit să înflorească și să se adapteze mediului în care trăiesc. Nu sunt atașați de ideea de planuri și rutină și deseori se surprind pe ei înșiși adaptându-se din mers noilor condiții și reconfigurându-și mereu traseul.

Zodia Berbec

Poate părea surprinzător că includem un semn de foc fix în rândul spiritelor libere, dar avem toate motivele să o facem. Da, Berbecul este o zodie puternică, hotărâtă, care știe ce vrea și care pune multă pasiune în tot ceea ce face, dar poate tocmai de aceea trebuie trecut în topul spiritelor libere ale zodiacului. Elementul foc din tabelul natal al nativilor Berbec le oferă acea energie necesară de a schimba lucrurile într-o societate și de a acționa conform crezurilor proprii, de a nu le pasă în mod neapărat de reguli și tradiții sau de a se conforma lor, ci de a-și urma misiunea și intențiile lor.

Berbecul este guvernat de Marte, zeul pasiunii, al spiritului liber și al acțiunii, și prin urmare această zodie este una a deschizatorilor de drumuri, a celor care au curajul să facă lucruri noi și să lase urme pe unde au fost, creând loc pentru ca alții să îi urmeze sau să își creeze propriul loc sub soare. Nativii Berbec au o gândire liberă care nu se lasă subjugată sau intimidată, se simt în elementul lor, puternici și pasionali atunci când se pot manifesta în deplinătatea și totalitatea ființei lor.

Foto fr si main: New Africa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri