10 Mai 2022 publicat în Horoscop 792 share-uri

Vărsătorii sunt imprevizibili în ceea ce privește relațiile în viață, însă oricât de tare i-ar lovi viața, reușesc să își facă prieteni adevărați și care să le fie alături pentru totodeauna. Comunicarea sinceră și responsabilă a acestora îi ajută să construiască legături cu cei din jur, însă nevoile lor spirituale îi determină să parcurgă legături karmice devastatoare. Vă invităm să descoperiți care sunt relațiile cosmice ale nativilor Vărsător și cum îi influențează aceste legături deosebit de importante din viața lor.

Relațiile Cosmice ale zodiei Vărsător: sufletele pereche

Ntivii Vărsător își găsesc adesea cu întârziere sufletul pereche, deși sunt persoane care cunosc mulți oameni și sunt deschiși relațiilor.

Însă complexitatea lor interioară este dificil de descifrat, de înțeles și mulțumit. Tocmai de aceea își vor întâlni perechea mai târziu în viață.

Până atnci au nevoie să își hrănească mintea și inteligența, dar și spiritul și sufletul, având nevoie să se descătușeze de rădăcini, însă fără a-și ignora istoria, trecutul, familia. Nativii Vărsător au nevoie să își construiască o libertate aparte, un ritm propriu în viață care să le slujească valorilor interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Abia apoi, aflați la echilibru, am putea spune că vor activa Legea Atracției Universului și că ajung să întâlnească sufletul pereche.

Ei bine, întâlnirea cu sufletul pereche este copleșitoare, emoționantă și completată de o puternică senzație de dor, ca și când cei doi se cunosc de multă vreme și abia așteptau să se revadă.

Este o întâlnire eliberatoare, intens satisfăcătoare, plină de bucurie sinceră. Cei doi parteneri se înțeleg fără să își vorbească, iar o singură privire este suficientă pentru a-și înțelege mesajele.

Un nativ Vărsător poate fi foarte tandru atunci când se simte în siguranță, când iubește cu adevărat.

Fiecare dintre noi avem mai multe suflete pereche. În astrologie, sufletul pereche se poate afla în zodiile cu care Vărsătorul prezintă cea mai mare compatibilitate în relațiile amoroase.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodiile cu care Vărsătorul prezintă compatibilitate maximă în relațiile de dragoste: Fecioară, Balanță, Vărsător.

Compatibilitatea nativilor Vărsător cu zodia Fecioară

Fecioarele atente la detalii vor satisface dorința de perfecțiune a Vărsătorului, cu atât mai mult cu cât Fecioarele nu prezintă un spirit critic atunci când Vărsătorul lasă în jurul sau doar haos și dezordine.

În plus, Fecioarele sunt recunoscute pentru inteligența lor și reușesc să mențină discuțiile tonice și interesante ale Vărsătorilor, așadar aceștia din urmă sunt fascinați să comunice cu Fecioarele.

În cuplu, ambii parteneri pot fi tandri, romantici și totodată știu să își acorde libertatea de care fiecare are nevoie. În plus, se susțin recirpoc, nu se critică, sunt sinceri unul față de altul și reușesc să construiască o relație profundă, bazată pe respect și iubire adevărată.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Împreună, pot forma un cuplu deosebit de puternic.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Compatibilitatea nativilor Vărsător cu zodia Balanță

Balanțele sunt mai extrovertite, cumva mult mai ordonate în ceea ce privește activitățile în viață. Balanțele sunt mai hotărâte, își iau de tinere o direcție pe care o urmează în viață și perseverând într-un singur domeniu, ajung să avanseze și să aibă succes încă de la vârste tinere.

Vărsătorii au nevoie de un astfel de exemplu apropiat, mai ales în lucrurile mărunte, acelea din cuplu, care îi echilibrează. Balanțele sunt însă absorbite de sfaturile pline de înțelepciune ale Vărsătorului, de căldura și dăruința acestuia, de sinceritatea și blândețea sa.

Caria dentară – ce este și cum se tratează MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Cei doi își oferă unul altuia exact ceea ce au nevoie, se completează precum yin și yang, formând împreună nu doar un cuplu, ci și o forță.

Relația celor doi este demnă de invidiat, împreună pot muta munții și reușesc să rămână fericiți ca în povești, până la adânci bătrâneți.

Compatibilitatea nativilor Vărsător cu zodia Vărsător

Deși foarte activi, haotici și diferiți, totuși doi nativi Vărsător ar putea forma un cuplu minunat, dacă reușesc să se găsească doi parteneri care au valori în viață relativ asemănătoare, care apreciază aceleași lucruri în lume, care își doresc același stil de viață.

Nu e tocmai ușor să se găsească doi Vărsători compatibili, însă atunci când se întâmplă, relația celor doi este cu adevărat extraordinară.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Împreună, doi Vărsători pot forma un cuplu fericit, știu să își întrețină unul altuia nevoile și luptă să își împlinească dorințele, își oferă reciproc atât tandrețea, cât și libertatea de care au nevoie. Iar când își unesc inteligența, pot da naștere unor proiecte care revoluționează întreaga lume.

Ca și cuplu, iubirea lor este ca o flacără pe cât de puternică, pe atât de blândă și luminoasă, dar nu mistuitoare. Acest cuplu va cureri rapid comunitatea, își vor face cu ușurință simțită prezența și influența și împreună pot scrie istorie. Dragostea lor străbate timpul și învinge și cele mai grele obstacole. Citește continuarea în pagina 2 >>

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri