19 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 76 share-uri

V-ați gândit vreodată că unele relații pe care le construim în această viață vor avea un ecou puternic asupra noastră, asupra dezvoltării noastre spirituale și nu numai? Acestea se numesc Relații Cosmice și sunt de trei tipuri: cele cu fuletul/sufletele pereche, cea cu Flacăra Geamănă și cele care implică legături sau datorii karmice. Iată ce ne transmite Horoscopul Relațiilor Cosmice pentru nativii Săgetător.

Relațiile Cosmice ale zodiei Săgetător: sufletele pereche

Cu toții, odată deveniți adulți, ne dorim să ne întâlnim sufletul pereche – acea persoană cu care suntem foarte compatibili, pe care ni se pare că o cunoaștem din alte timpuri și lângă care putem construi relația de dragoste sau familia la care visăm și ne face fericiți.

Legătura cu sufletul pereche este deosebit de puternică, este intensă și de durată, dar totodată relaxantă, eliberatoare, calmantă.

Lângă sufletul pereche simțim că prindem aripi, că ne putem dezvolta spiritual, că ne găsim împlinirea și alături de acesta primim tot ceea ce avem nevoie în dragoste. Practic o astfel de relație va ajuta persoanele de ambele părți să evolueze pe toate planurile vieții și să întâlnească fericirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

O veste bună este că o persoană poate avea mai multe suflete pereche, astfel că dacă legătura cu unul dintre acestea a fost întreruptă, există șansa să ne regăsim fericirea alături de alt suflet pereche.

În horoscop, sufletele pereche sunt cele cu care avem cea mai mare compatibilitate în relațiile de dragoste, iar pentru nativii Săgetător, aceste zodii sunt reprezentate de Berbec și Gemeni.

Compatibilitatea nativilor Săgetător cu zodia Berbec

Berbecii știu să transforme o situație conflictuală în una veselă, știu să îi arate partenerului de viață dragostea pe care le-o poartă, își asumă diverse responsabilități în relația lor amoroasă și luptă întotdeauna pentru ceea ce își doresc.

Lângă Berbecii dornici de aventură și mereu activi, Săgetătorii se vor simți în al noulea cer, stimulați să călătorească, să cunoască oameni noi, poate chiar să facă sport.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Împreună, acest cuplu poate muta munții, devenind tot mai puternic pe zi ce trece. Dacă au valori comune în viață, relația lor poate fi extraordinară și de durată.

Compatibilitatea nativilor Săgetător cu zodia Gemeni

Gemenii, pe cât de sensibili par, pe atât sunt de puternici, așadar vor ști să îi țină piept cu stil zvăpăiatului Săgetător. De asemenea, Gemenii știu întotdeauna cum să destindă atmosfera, cum să facă cele mai bune glume, cum să găsească echilibrul în relație, însă au nevoie de dinamică, rutina nefiind pe gustul lor. Și aici intervin Săgetătorii, nestatornici de fel, dar cumva și tradiționaliști, îmbinând curiozitatea și adrenalina explorării cu revenirea la bază, la rădăcini, la stabilitate.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Relația celor doi este minunată, se înțeleg din priviri, se simt când sunt la distanță și pot construi un cuplu cu adevărat puternice și fericit.

Foto: Oksana Tkachova/ shutterstock.com

Relațiile cosmice ale zodiei Săgetător: Flacăra Geamănă

Relația cu Flacăra Geamănă este cea mai puternică, unică, de neînlocuit pe care fiecare dintre noi o poate dezvolta. Însă nu este obligatoriu să ne întâlnim sufletul geamăn în această viață.

Se spune că odată, demult, sufletele erau întregi, complete, perfecte, dar că au fost separate în două jumătăți și oferite oamenilor, care încearcă să se regăsească pe pământ.

Cu cât evoluția spirituală a unei persoane este mai avansată, cu atât se află mai aproape de a-și întâlni sufletul geamăn.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Legătură cu flacăra geamănă este deosebit de puternică și indistructibilă. Această relație poate fi de orice natură, de la părinte la copil sau altă rudă, până la prietenie și așa mai departe.

Încă de când se apropie unul de celălalt, cele două suflete gemene se simt, au tendința de a reveni în locul pe unde celălalt a trecut, se pot visa.

În astrologie, cea mai mare probabilitate este ca sufletul geamăn al nativilor Săgetător să fie în zodia Gemeni. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri