19 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 76 share-uri

V-ați gândit vreodată că unele relații pe care le construim în această viață vor avea un ecou puternic asupra noastră, asupra dezvoltării noastre spirituale și nu numai? Acestea se numesc Relații Cosmice și sunt de trei tipuri: cele cu fuletul/sufletele pereche, cea cu Flacăra Geamănă și cele care implică legături sau datorii karmice. Iată ce ne transmite Horoscopul Relațiilor Cosmice pentru nativii Săgetător.

Relațiile cosmice ale zodiei Săgetător: Datoriile Karmice

Relațiile karmice le avem, de obicei, în prima parte a vieții, însă, în funcție de evoluția noastră spirituală, acestea pot continua și mai târziu, putându-ne prinde într-un cerc vicios, repetându-se ca un pattern până ce învățăm lecția respectivă.

Relațiile karmice amoroase debutează, de obicei, intens, ca o dragoste la prima vedere sau la primul contact, de exemlu cei doi își scriu.

Atracția între aceștia este foarte mare, irezistibilă, astfel încât cei doi parteneri nu pot da înapoi și merg mai departe în relație.

La început, totul este fabulos, par a se înțelege bine, însă, spre deosebire de sufletul pereche sau de flacăra geamănă, cei doi devin mai degrabă curioși să se descopere unul pe celălalt, să se cunoască mai bine, să aibă experiențe împreună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Pe măsură ce relația evoluează, cei doi încep să impună limite care se dovedesc a fi toxice pentru celălalt.

Încet-încet, cei doi asimilează lecția karmică, care vine adesea cu suferință, iar când relația a devenit toxică și nu mai poate merge mai departe, celor doi le este foarte dificil să se despartă.

Este posibil ca cei doi să se mai întâlnească și după finalul relației, reușind să se despartă progresiv.

Cea mai mare posibilitate este ca nativii Săgetător să dezvolte relații karmice intense cu cei din zodia Leu.

Sursa foto articol: Space creator/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri