22 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 169 share-uri

Horoscopul zilelor de Paște în 2022 ne aduce multe vești pentru fiecare, iar câteva zodii sunt cele mai norocoase dintre toate. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare nativ din zodiac în zilele de Paște 2022.

Horoscopul de Paște 2022 surprinde câteva aspecte foarte interesante, cu impact asupra vieții fiecăruia dintre noi. Ne aflăm în plin sezon al Taurului, zodie patronată de Venus, planeta iubirii și a frumusetii și ne vom uita cu precădere în sufletul nostru, spre ceea ce apreciem cu adevărat, spre ce ne aduce fericirea sau iubim mai mult. Citiți horoscopul complet pentru zilele de Paște 2022.

Horoscop Paște 2022: Zodia Berbec

Vacanță, vacanță... timp în care să te distrezi și totodată să petreci timp plăcut alături de familie. Chiar dacă în ziua de Paște veți lua masa cu toți membrii familiei, totuși în celelalte zile ați avut deja grijă să va faceți un plan de vacanță, în care să va acordați timp, să vă distrați să vă relaxați, poate chiar să faceți o scurtă escapadă într-o locație care va place mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Astrele vă ajută să aveți în jur numai persoane care vă deschid inima și alături de care puteți petrece un timp frumos, pe care să îl apreciați.

Horoscop Paște 2022: Zodia Taur

Nativii Taur au nevoie de relaxare, de odihnă, de mâncare bună și somn suficient. Peste toate acestea, nativul Taur va încerca să se bucure de iubirea celor dragi, să savureze momentele alături de familie, să se regăsească în căminul sau, printre cei pe care îi iubește cu adevărat.

Grijile financiare nu le vor da pace nici de sărbători, însă vor încerca să se detașeze de toate problemele lor, să devină optimiști și încrezători în viitor, să se bucure de tot ceea ce au deja.

Foto: un.bolovan/ shutterstock.com

Horoscop Paște 2022: Zodia Gemeni

Știți expresia aceea „Încerca să fii zen”? Ei bine, li se potrivește de minune Gemenilor în această perioadă, când pur și simplu refuză să mai pună la suflet situațiile mai puțin plăcute din jurul lor și se vor focusa doar pe ceea ce este bun, frumos, valoros pentru ei. Vor ignora cu ușurință orice element, vorbă sau persoană care ar putea să le strice bună dispoziție.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Atenție însă la excesele alimentare, căci pot avea tendința să mănânce mai mult decât au nevoie.

Horoscop Paște 2022: Zodia Rac

Pentru nativii Rac, această sărbătoare poartă o însemnătate aparte. Este una din perioadele din an când se revăd cu toți membrii familiei, când își amintesc de cei pierduți, când caută cadouri de care să se bucure cu adevărat cei care le primesc.

Racilor le place să se ocupe de ceea ce este tradițional, chiar dacă vor mai modifica pe ici-colo rețetele ori tradiția. Așadar își vor găsi timp să gătească, să aranjeze casa, să se ocupe de decoruri, suficient cât atmosfera acestor sărbători să se simtă în casă.

Chiar dacă unii nativi au ales să plece în vacanță, tot vor avea grijă ca atmosfera Paștelui să se simtă în viața lor. Citește continuarea în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri