26 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 73 share-uri

Horoscopul lunii mai 2022 ne aduce vești bune, astrele ne înzestrează cu optimism și mult noroc ca visurile să ni se împlinească mai ușor, iar iubirea va fi forța care ne poate călăuzi către fericire și echilibru. Descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în luna mai 2022.

Horoscop Mai 2022: Zodia Berbec

Nativii Berbec se numără printre cele mai favorizate zodii din punct de vedere astral, în luna mai 2022.

Este o perioadă care cere de la noi reacții spontane, adaptare imediată, răspunsuri rapide, iar Berbecii se pricep de minune la toate acestea.

Așadar, vor ști să ia cele mai bune decizii, chiar și sub presiuni mari. Vor cunoaște oameni noi, vor schimba contacte, opinii, vor împleti noi parteneriate și vor avea succes atât în plan social și amoros, cât și în carieră.

Horoscop Mai 2022: Zodia Taur

Nativii Taur simt nevoia de atenție, dar și de control în luna mai. Vor avea nevoie să se vadă des cu oamenii, vor încerca să fie în centrul atenției, își vor impune, uneori prea ferm, opiniile în fața celorlalți și pot ajunge chiar la conflicte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În relația de cuplu, este recomandat să încerce să își tempereze tendința de dominare și control asupra partenerului, pentru a evita conflictele și dezamăgirile.

Luna mai 2022 le mai aduce noutate nativilor Taur și este bine să nu fie conservatori în fața acestor oportunități, ci să încerce pe cât posibil să le dea curs, doar astfel le vor transforma în succes.

Foto: Warm_Tail/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni au poftă de distracție în luna mai 2022, au chef de drumeții, de a ieși în lume, de a cunoaște oameni noi. Vor fi foarte activi, glumeți, sociabili și chiar vor ajunge cu ușurință în centrul atenției.

În relația de cuplu trebuie să fie atenți la superficialitate, căci pot să nu observe unele nevoi ale partenerului de viață, ceea ce poate conduce la tensiuni în relație.

Horoscop Mai 2022: Zodia Rac

În luna Mai 2022, nativii Rac sunt concentrați în special pe starea lor de bine și armonia din cuplu sau familie și mai puțin pe carieră. Chiar dacă vor avea presiuni la locul de muncă, vor reuși să se încadreze în program, fără să afecteze timpul pentru ei și pentru cei dragi.

Își doresc să se îngrijească mai mult de ei înșiși, să aibă o calitate a vieții mai bună, prin urmare sunt dispuși să facă ce le stă în putință pentru a fi mai împliniți, mai fericiți.

Este posibil să întâmpine și unele obstacole, însă vor reuși să le depășească fără să depună un efort considerabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri