26 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 73 share-uri

Horoscopul lunii mai 2022 ne aduce vești bune, astrele ne înzestrează cu optimism și mult noroc ca visurile să ni se împlinească mai ușor, iar iubirea va fi forța care ne poate călăuzi către fericire și echilibru. Descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în luna mai 2022.

Horoscop Mai 2022: Zodia Leu

Nativii Leu primesc energie astrală, motivație și forță de muncă în mai 2022. Prin urmare, vor fi activi, energici, vor dori să își schimbe strategia de muncă, vor deveni mult mai organizați și mai ales atenți la resursele lor, inclusiv cele financiare.

Pot avea succes în carieră, pot încheia parteneriate care să le aducă venituri mai bogate ori notorietate, căci comunică excelent cu cei din jur și știu cum să își negocieze scopurile.

Horoscop Mai 2022: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară devin parcă mai extrovertiți în luna mai 2022. Se afirmă mai ușor, se fac remarcați cu ușurință și se comportă de parcă ar fi cu capul în nori.

Nu este de mirare că cei singuri se pot îndrăgosti nebunește în această perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mai mult decât atât, Fecioarele muncesc cu drag și au succes în tot ceea ce fac, de aceea se pot implica în proiecte suplimentare sau pot fi avansați la locul de muncă.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Balanță

Nativii Balanță vor simți că au mai mult de muncă în luna mai sau poate că vor munci mai greu. Pot avea evenimente care să presupună un consum emoțional major, se pot confrunta cu perioade de stres. Însă toate grijile trec când vor visa cu ochii deschiși la vacanță.

Da, căci vacanța de vară încep să o planuiasa deja, și vor avea destul de multe posibilități care să le trezească bucuria și pofta de călătorie.

În cuplu lucrurile merg bine, se instalează armonia, doar oboseala rămână ca piedică atunci când vine vorba despre petrecerea timpului în doi.

Horoscop Mai 2022: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion au nevoie de o vacanță în luna mai 2022, au nevie de o pauză în care nu doar să se distanțeze de griji, ci pur și simplu vor să se simtă bine, să se simtă liberi, să guste adrenalina, dar și iubirea.

Așadar, încă de la începutul lunii este posibil să se gândească la planurile unei mici escapade sau pur și simplu își vor revizui organizarea, astfel încât să obțină mai mult timp pentru ei.

În mai Scorpionii devin mai extrovertiți, mai șarmanți și mai glumeți decât sunt ei de obicei. Astfel că vor avea suuces în relațiile cu ceilalți și chiar pot obține unele beneficii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri