30 aprilie - Lună Neagră și Eclipsă parțială de soare în Taur: Se deschide portalul eclipselor și al marilor schimbări personale, ne aliniem propriului destin!

27 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 1609 share-uri

Pe 30 aprilie 2022, vom avea parte de o Lună Nouă (cea de-a doua lună nouă din timpul unei singure luni – aprilie in cazul nostru, fenomen rar cunoscut și sub numele de Lună Neagră), dar și de o eclipsă parțială de soare. Avem de-a face cu un eveniment cosmic deosebit care va atrage unele schimbări puternice în viața noastră și ne va ajuta să ne manifestăm dorințele autentice sufletului nostru cu determinarea specifică zodiei Taur.

Eclipsa parțială de soare de pe 30 aprilie 2022 va fi vizibilă din regiunile sudice ale Americii de Sud, în anumite zone din Antarctica, Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic. Este cea de-a 15-a eclipsă parțială a acestui secol și chiar dacă nu va fi vizibilă de pe teritoriul țării noastre, acest lucru nu înseamnă că nu îi vom resimți din plin efectele. Efectele unei eclipse de soare, fie ea și parțială, pot fi resimțite până la un interval de 6 luni de la data eclipsei.

Eclipsele de soare sunt cunoscute a fi drept niște portaluri către schimbare, prin intermediul acestora inițiindu-se transformări rapide, iar uneori și răsturnări neașteptate ale sorții. Chiar dacă ne pot zdruncina puțin viețile și ne pot prinde nepregătiți fiind totuși niște perioade cosmice haotice sau care ne provoacă status quo-ul, se spune că ele ne ajută să ne aliniem destinului nostru adevărat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

30 aprilie 2022: Lună Nouă (și Neagră) și Eclipsă parțială de soare în Taur

Ei bine, eclipsa parțială de soare de pe 30 aprilie va cădea la 10 grade în zodia Taurului, semn de pământ puternic ancorat în material, cu un simț al proprietății bine definit, ce guvernează totodată sexualitatea și puterea personală a cuiva. Taurul este totodată o zodie fixă, iar chestiunile ce țin de resursele fizice și materiale, de posesiunile personale, de finanțele și valorile personale, de sentimentul de siguranță, confort (emoțional și material), stabilitate și “a merita” sunt supuse atenției la un nivel individual în această perioadă. De asemenea, o eclipsă de soare în Taur ne învață să ne lăsăm pe mâna destinului, să mergem acolo unde ne duce șuvoiul evenimentelor, fără a mai opune rezistență în fața schimbării.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Această eclipsă de soare parțială va deschide ciclul unui nou sezon al eclipselor care va dura până în octombrie 2023 și creează anumite aspecte norocoase cu Uranus și Marte, de aceea o putem considera o eclipsă deosebit de norocoasă, de bun augur. Astfel, acest nou portal al eclipselor va începe cu o eclipsă parțială de soare și lună nouă în Taur, fiind urmată ulterior de o eclipsă totală de lună în Scorpion pe 16 mai. Un set de eclipse similare, pe axa Taur-Scorpion, a mai avut loc în intervalul 2012-2014, o eclipsă similară întâmplându-se pe data de 29 aprilie 2014. Prin urmare, este foarte posibil să simțiți că se repetă anumite trăiri sau evenimente similare celor din acei ani sau că unele aspecte specifice acelor ani sunt din nou aduse la suprafață.

Foto: eclipsă partială de soare din 03.11.2013. By underworld/Shutterstock

O Lună Nouă și o eclipsă de soare parțială în semnul Taurului ne fac să fim mai conștienți ca niciodată de cum am putea să ne simțim mai confortabil, mai în siguranță, ce am putea face practic pentru a implementa aceste trăiri aproape vitale pentru fericirea și starea noastră pe termen lung în viețile noastre. Taurul ne îndeamnă să începem cu pași simpli și să intrăm mai mult în contact cu propriile simțuri sau trupuri prin intermediul activităților fizice, cu natura, cu mâncarea pe care o consumăm, să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții. Totodată, Taurul este o zodie pragmatică, iar finanțele joacă un rol important pentru această zodie căci reprezintă o cale către confort și siguranță.

De aceea, sub acest aspect de Lună Nouă și eclipsă de soare în Taur ne vom regândi și reevalua relația noastră cu banii, vom căuta noi modalități de a ne mări veniturile sau de a avea o posesiune pe care ne-o dorim foarte mult (precum o locuință), dar și la acele lucruri nu neapărat materiale care ne fac cu adevărat fericiți și mulțumiți. Chiar dacă abundența va fi tema recurentă a gândurilor noastre, ne gândim la fel de des cum să ne simplificăm mai mult viețile, chiar dacă dacă acest lucru înseamnă să renunțăm la anumite nevoi “false”, care ne creează o iluzie nerealistă a siguranței.

Conform astrologilor de la https://astrologyking.com, eclipsa de soare în sextil cu Marte ne ajută să avem mai multă inițiativă pentru a pune lucrurile în mișcare și să rezolvăm acele lucruri pe care le-am evitat sau amânat în trecut din cauza că păreau imposibil de soluționat. “Eclipsa de Soare în sextil cu Marte ne oferă o doză de încredere, forță și curaj. Este un moment excelent pentru activități fizice precum exerciții, lucru manual sau activități competitive precum sporturi sau afaceri. Afacerile personale, în special cele de natură intimă, beneficiază de un farmec, carismă și căldură în plus. De asemenea, se intensifică dorința pasională și atracția sexuală.”

Această eclipsă de soare în Taur poate fi considerate un fel de trezire a dorințelor noastre de a ne lua destinele individuale înapoi, de a ne recâștiga controlul asupra propriilor vieți. Are o energie nouă, colosală, și stârnește în noi imboldul de a construi, și mai ales de a construi la propriile vieți, de a le face să evolueze și de a le scoate din starea de stagnare. Datorită prezenței active a lui Uranus în peisajul astral, elementul neprevăzut poate juca un rol important în această perioadă. Este foarte posibil să regăsești acel curaj demn de admirat care să te facă să inițiezi schimbări mari și importante în viața ta pentru care nu găseai motivație sau forță mobilizatoare până acum.

Nu doar că ești atras de lucruri noi, de aventură și de noutate, dar ușa oportunităților se deschide pentru tine și ești conștient de asta astfel încât nu mai vrei să ratezi încă o șansă din partea universului. Schimbările acestea din viața ta pot avea loc rapid, dar în același timp și relativ lin căci nu putem spune despre o eclipsă că trece neobservată pe lângă noi. În cazul unora, aceste schimbări sunt unele cu efect pe termen lung, dincolo de acest ciclu lunar.

Un alt aspect important legat de această eclipsă de soare în Taur este cel legat de Venus și Jupiter, creând condițiile propice pentru armonie, iubire, fericire și lucrând pentru a crea contextele potrivite pentru ca cei singuri să nu se mai simtă niciodată astfel și să-și întâlnească sufletul pereche. Socializarea își joacă magistral rolul ei în tot acest spectacol cosmic. De asemenea, întâlnirile amoroase, legarea unor noi prietenii sau a unor parteneriate benefice pentru ambele părți implicate… toate acestea sunt mai posibile, mai norocoase și mai intense ca niciodată în această perioadă.

Având în vedere faptul că această Lună Nouă are loc în semnul Taurului, care guvernează banii și finanțele, astrologul Liz Simmon ne sfătuiește să fim foarte atenți la modul în care ne cheltuim banii și să nu fim grăbiți atunci când facem o achiziție importantă și nici atunci când vindem ceva de valoare. “Eclipsele au o modalitate amuzantă de a aduce haos unui nou ciclu lunar, afectând în mod particular teme ale Taurului precum siguranța, banii și loialitatea”, declara astrologul Liz Simmons pentru https://www.myimperfectlife.com. “Fiți extrem de precauți la acele lucruri la care renunțați, la ceea ce vindeți și la ceea ce cumpărați”, ne sfătuiește astrologul.

Foto fr si main: kabzarchyk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri