ABC-ul astral al eclipsei parțiale de soare: Revelațiile mentale și sufletești ale zodiilor la eclipsa de soare de la sfârșitul lunii (30 aprilie)

28 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 296 share-uri

Pe 30 aprilie 2022, ne pregătim pentru o eclipsă parțială de soare vizibilă doar din anumite părți ale lumii, dar și pentru o Lună Nouă în Taur în același timp. Iată, pe scurt, care sunt cele mai importante revelații mentale și sufletești de care au parte cele 12 zodii în această perioadă si în următorul interval de timp: 

Revelațiile zodiilor la ceas de Lună Nouă în Taur și eclipsă parțială de soare (30 aprilie)

Zodia Berbec

Eclipsa de soare de pe 30 aprilie activează casa transformărilor pentru zodia Berbec în următoarea perioadă de timp. Ești conștient că este timpul să faci schimbări importante pentru tine și mai ales pe plan financiar, unde simți că nu ești tocmai mulțumit. Planul social, în schimb, te poate ajuta să ajungi din ce în ce mai aproape de acest deziderat, iar noile tale perspective îți îmbunătățesc posibilitățile de a lega noi parteneriate. Evită totuși să faci tranzacții importante în cursul acestei săptămâni, amână-le un pic.

Zodia Taur

Revelația zodiei Taur în această perioadă va fi aceea că este în regulă ca din când în când să ieși din zona de confort și să îți învingi fricile. Taurul are parte de un adevărat refresh din partea universului și este mai deschis ca niciodată noului și noilor experiențe, dar și transformărilor spirituale. Călătoriile scurte și revelatoare, în care te relaxezi și îți asculți mai bine propriile nevoi, sunt mai mult decât posibile în această perioadă.

Zodia Gemeni

Eclipsa de soare are un efect revers asupra zodiei Gemeni și îi îndeamnă pe nativii Gemeni să evite multumile de oameni și să se întoarcă către ei înșiși, căutând în inima lor unele răspunsuri la unele întrebări mai vechi. Revelația ta în această perioadă este aceea să fii mai ancorat în prezent și mai detașat de munca ta și să fii conectat la ceea ce se întâmplă lângă tine, în preajma ta. Un eveniment frumos îți poate aduce ușor zâmbetul pe buze.

Foto: Lyubov Vigurskaya /Shutterstock

Zodia Rac

Pentru zodia Rac, eclipsa de soare de pe 30 aprilie poate aduce schimbare sau schimbare de decor la nivelul locuinței sale sau al biroului în care lucrează. De asemenea, te concentrezi în această perioadă pe aspectul profesional al vieții tale, iar problemele tale financiare sunt pe punctul de a lua sfârșit. Ai revelații importante vizavi de viața de familie, iar în viața socială nu simți nevoia să fii activ decât acolo unde este cu adevărat nevoie de tine. Te simți recunoscător că cei dragi te sprijină din toate punctele de vedere.

Zodia Leu

Eclipsa de soare îți activează nodurile destinului și te fac să meditezi asupra destinului personal și a relației tale cu ceilalți. Simți nevoia să îți înțelegi cu adevărat scopul vieții tale dincolo de ceea ce faci pe plan profesional. Chiar dacă la locul de muncă se pune mai multă presiune pe tine pentru a accepta un rol de leadership, cauți sensuri mai profunde în alte părți. Jupiter aduce abundență pentru tine, iar Venus multă iubire, tandrețe și înțelegere din partea persoanei iubite.

Zodia Fecioară

Revelația Fecioarei în prag de lună nouă în Taur și eclipsă de soare este aceea că cea mai mare bogăție este de fapt sănătatea, a fi bine din toate punctele de vedere. Este posibil să te confrunți cu mici probleme de sănătate, fie ale tale, fie ale unei persoane apropiate, ceea ce te determină să îți concentrezi mai mult din atenția și timpul tău către acest aspect. Nu strică să faci niște analize de rutină, la urma urmei sănătatea este bunul nostru cel mai de preț.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri