ABC-ul astral al eclipsei parțiale de soare: Revelațiile mentale și sufletești ale zodiilor la eclipsa de soare de la sfârșitul lunii (30 aprilie)

28 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 296 share-uri

Pe 30 aprilie 2022, ne pregătim pentru o eclipsă parțială de soare vizibilă doar din anumite părți ale lumii, dar și pentru o Lună Nouă în Taur în același timp. Iată, pe scurt, care sunt cele mai importante revelații mentale și sufletești de care au parte cele 12 zodii în această perioadă si în următorul interval de timp: 

Zodia Balanță

În ceas de lună nouă în Taur și eclipsă de soare, se activează cea de-a 7-a casă a Balanței, ceea ce înseamnă că viața maritală este adusă în centrul atenției tale. Gândurile tale sunt îndreptate către modul în care ți-ai putea îmbunătăți relația cu partenerul de viață, ba chiar te gândești să planifici o călătorie surpriză doar pentru voi doi. Este foarte posibil ca nativii single să își întâlnească sufletul pereche în această perioadă, în niște circumstanțe neobișnuite și neașteptate pentru ei.

Zodia Scorpion

Poate că este o eclipsă parțială de soare, dar pentru zodia Scorpion are un efect mai mult decât puternic. Acești nativi sunt binecuvântați în această perioadă cu darul abundenței, câștigurile și banii vin ușor către ei chiar dacă ei nu urmăresc neapărat un scop material în ceea ce fac. Revelația acestei zodii este aceea că adevărata fericire este să împărți din bucuria și din bogăția ta și celorlalți, ceea ce vor și face.

Zodia Săgetător

Eclipsa de soare în Taur te cheamă să ajungi dincolo de limitele tale și să explorezi noi modalități de a funcționa. De asemenea, este foarte posibil ca un nou drum de progres să se deschidă pentru tine, unul care stă lui semnul lui Jupiter, deci putem vorbi nu doar de evoluție financiară, ci și financiar-profesională. Prosperitatea în toate formele ei vine ușor către tine și îți este benefică căci reușești să te repui pe picioare și să îi ajuți și pe cei în nevoie.

Zodia Capricorn

Luna Nouă în Taur te face să fii mai ludic ca niciodată, să îți pui pe pauză responsabilitățile de om mare și să te bucuri ca un copil de toate nimicurile și micile bucurii ale vieții. Tocmai fiindcă percepi totul astfel, cu o ușurință iesită din comun, creativitatea ta este la cote maxime și realizezi lucruri originale și deosebite la locul de muncă. Da, universul vrea ca tu să te distrezi și să te simți bine și în timp ce lucrezi și faci ceea ce îți place - aceasta este revelația ta în pragul acestui eveniment astral.

Zodia Vărsător

Mintea ta este preocupată în această perioadă mai mult de soarta câtorva persoane dragi sau apropiate decât de soarta proprie, așa că îți asumi până la capăt rolul de gardian sau protector al persoanelor iubite și faci tot ce ține de tine să le ajuți în anumite privințe. Ai însă grijă și de tine și de sănătatea ta, nu uita să te și relaxezi căci sufletul și mintea ta îți cer o pauză de detașare. Deoarece casa a treia este și ea luminată, este posibil să faci anumite drumuri scurte pentru a rezolva unele chestiuni imperioase. Comunicarea este esențială chiar și în relațiile de iubire necondiționată, aceasta va fi revelația ta.

Zodia Pești

Eclipsa de soare de pe 30 aprilie 2022 are ca temă centrală pentru zodia Pești viață ta interioară, tot ceea ce înseamnă starea ta de bine emoțională, dar și legătura cu rădăcinile tale, cu familia ta de bază. Revelația ta la ceas de eclipsă de soare este aceea că ai nevoie și ai o nouă șansă de a sta tu cu tine într-o astfel de modalitate încât să poți să îți vindeci anumite răni, să te recentrezi și să îți încarci energia vitală și sufletească.

Foto fr si main: Swill Klitch /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri