29 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 132 share-uri

Horoscopul lunii mai 2022 vine cu vești efervescente, unele mai bune, altele mai puțin bune. Însă între toți nativii zodiacului, 5 zodii sunt protejate astral în mai 2022. Descoperă care sunt cele 5 zodii binecuvântate în ultima luna a primăverii.

Cele 5 zodii binecuvântate în luna Mai 2022

Zodii binecuvântate în mai 2022: Berbec

Nativii Berbec se vor simți bine oriunde s-ar afla. Parcă totul din viața lor a fost aranjat special pentru ei. Dacă sunt firi deschise și optimiste, Universul va oglindi gândurile și dorințele lor.

Așadar, nativii Berbec se bucură de compania și iubirea celor dragi, dar și de noroc în tot ceea ce fac. Ușile închise li se vor deschide, iar astrele le pot aduce și noroc financiar.

Este important ca nativii Berbec să nu neglijeze oportunitățile care îi întâmpină și să nu amâne să reacționeze. Doar mișcând lucrurile le vor elibera și își vor crește șansa de succes.

Zodii binecuvântate în mai 2022: Rac

Luna mai 2022 pare a fi special organizată astral pentru nativii Rac. Aceștia vor avea puterea să renunțe la toate acele activități sau legături interumane care sunt toxice pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Așadar, vor rămâne doar cu ceea ce le face plăcere cu adevărat, vor avea mai mult timp pentru ei. Acest timp îl vor investi eficient și echilibrat, găsind vreme atât pentru răsfăț, cât și pentru dezvoltarea personală. De exemplu se pot înscrie la cursuri care să îi ajute să evolueze în carieră sau pur și simplu fac un curs pentru ei.

În dragoste lucrurile par a merge din ce în ce mai bine, relația cu partenerul de viață se îmbunătățește considerabil.

Nativii Rac singuri sunt de asemenea norocoși în această lună, căci și-ar putea întâlni sufletul preche.

Foto: EL_Art/ shutterstock.com

Zodii binecuvântate în mai 2022: Balanță

Nativii Balanță se bucură de succes social în această perioadă. Pur și simplu au capacitate de convingere, obțin proiectele pe care le doresc și chiar își pot convinge șefii pentru o mărire de salariu sau o avansare în post.

Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Mai mult decât atât, Balanțele vor munci și pentru ele, așadar există mari șanse ca unii nativi să se gândească deja la deschiderea unei afaceri sau, dacă au deja una, își propun să teacă la următoarea etapă de extindere.

Astrele le susțin progresul, le aduc noroc și energie pentru a putea pune în aplicare pașii de parcurs spre împlinirea visurilor.

Zodii binecuvântate în mai 2022: Scoprion

Nativii Scorpion se bucură de pace interioară, de motivație și optimism în luna mai 2022. Sunt zen! Ceilalți le observă șarmul și deschiderea, așadar nu este de minune faptul că Scorpionii vor ajunge în centrul atenției și se vor bucura de admirația și respectul celorlalți.

Există și o capcană în toate acestea: tendința ca ceilalți să le ceară sfatul. Este recomandat ca Scorpionii să se ferească de a ajunge în situația de a-i influența pe ceilalți sau de a lua decizii în locul lor.

Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet Solstițiul de iarnă 2022: Acestea sunt cele 4 zodii puternic impactate de energia Solstițiului de pe 21 decembrie. Ele vor triumfa în viață!  Top 3 Cele mai răzbunătoare zodii ale Horoscopului European: pe cine nu este bine să superi

Zodii binecuvântate în mai 2022: Vărsător

Nativii Vărsător nu au neapărat noroc cu carul, însă își găsesc puterea interioară de a face față tuturor provocărilor acestei luni. Ei reușesc să facă limonadă când viața le oferă lămâi, reușesc să vadă partea plină a paharului chiar și când există doar o picătură, pur și simplu știu să guste din bucuriile vieții și să nu se mai lase afectați de necazuri.

Merg înainte, orice ar fi, respectându-și valorile interioare și determinarea de a acționa.

Acest comportament îi determină pe ceilalți să îi privească cu invidie, dar și cu admirație în același timp, căci Vărsătorii vor reuși să gestioneze cel puțin bine până și cele mai dificile situații.

Horoscop - Cele mai de succes zodii în 2023: în sfârșit a venit și rândul lor! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto articol: Alex Tooth/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri