26 Aprilie 2022 publicat テョn Horoscop 73 share-uri

Horoscopul lunii mai 2022 ne aduce veネ冲i bune, astrele ne înzestreazト cu optimism ネ冓 mult noroc ca visurile sト ni se împlineascト mai uネ冩r, iar iubirea va fi forネ嫗 care ne poate cトネトブzi cトフre fericire ネ冓 echilibru. Descoperiネ嬖 ce rezervト astrele pentru fiecare zodie în parte în luna mai 2022.

Horoscop Mai 2022: Zodia Sトトetトフor

Nativii sトトetトフor par sト fie un pic melancolici în aceastト lunト. Ceva din trecutul lor nu este complet rezolvat, vindecat, aネ兮dar gândurile îi rトピcolesc ネ冓 parcト nu îネ冓 gトピesc liniネ冲ea. Se comportト cト ネ冓 când ar vrea sト fie în douト locuri în acelaネ冓 timp, parcト ar vrea sト rezolve mai multe într-un timp mai scurt.

Au nevoie sト înveネ嫺 sト se relaxeze mai mult, sト accepte mai uネ冩r realitatea ネ冓 poate n-ar strica sト priveascト mai atent cトフre rトハile lor interioare, sト se îngrijeascト mai mult de viaネ嫗 lor spiritualト.

Horoscop Mai 2022: Zodia Capricorn

Luna mai 2022 ar putea fi uネ冩r mai stresantト decât de obicei pentru nativii Capricorn. Responsabilitトκ嬖le care le dau bトフトナ de cap sunt legate în special de locul de muncト, dar pot fi ネ冓 familiale. Chiar dacト sunt recunoscuネ嬖 pentru capacitatea lor mare de muncト, totuネ冓 în aceastト lunト o parte din rezolvarea problemelor nu va depinde deloc de ei. Aネ兮dar se aflト puネ冓 în faネ嫗 norocului, lucrurile par sト depindト de alネ嬖i ネ冓 vor ajunge la ei la voia întâmplトビii.

Tarot Online: Previziuni ネ冓 etalトビi zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie テョn parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calitトκ嬖 ネ冓 Defecte ale zodiei TAUR

Aceastト pierdere a controlului poate fi frustrantト, cu atât mai mult cu cât ei par sト fie cei rトピpunzトフori de rezultatul final.

Trebui sト fie atenネ嬖 sト nu se lase duネ冓 doar de vorbe, ci sト aibト scrise deciziile nemulネ孛mitoare ale altora.

Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Horoscop Mai 2022: Zodia Vトビsトフor

Pentru nativii Vトビsトフor, unele veネ冲i sunt bune, altele mai puネ嬖n bune. Însト cele mai multe sunt bune.

Aネ兮dar se vor bucura în sfârネ冓t de energie ネ冓 motivaネ嬖e, de poftト de viaネ崙, de mai mult timp pentru a-ネ冓 rezolva probleme care îi macinau, iar starea lor de sトハトフate se va îmbunトフトκ嬖 considerabil.

Se simt bine, în sfârネ冓t. Sunt mulネ孛miネ嬖 ネ冓 împトツトκ嬖 cu viaネ嫗 lor.

În a douト jumトフate a lunii, este posibil sト primeascト veネ冲i proaste privind finanネ嫺le. Aネ兮dar este posibil ca unele parteneriate sト se încheie ネ冓 sト nu mai primeascト bani din acestea. Reducerea bugetului poate fi considerabilト, însト nativii vor reuネ冓 sト se organizeze eficient ネ冓 repede, astfel încât sト reuネ册ascト sト îネ冓 atingト scopurile acestui an, chiar dacト ritmul va deveni mai lent.

Horoscop Mai 2022: Zodia Peネ冲i

Nativii Peネ冲i se vor aventura în unele responsabilitトκ嬖 cumva cu capul înainte, fトビト sト calculeze bine, fトビト sト aprecieze corect amploarea acネ嬖unilor. În tot cazul, sunt dispuネ冓 sト meargト mai departe, atât cât pot, pentru cト în viziunea lor doar aネ兮 pot depトκ冓 un blocaj în care se aflト de luni de zile.

Cu toate acestea, pierderile pot fi în special financiare, însト se vor bucura de rezultate, dar ネ冓 de iubire ネ冓 armonie în casト ネ冓 în familie.

Tot în aceastト lunト vor face planuri importante pentru viitorul apropiat.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trトナ frumos!

Aboneazト-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucurト-te de cele mai frumoase articole Garbo ネ冓 pe email!

Setari Cookie-uri